Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 21 травня


До кінця тижня у нашому краї пануватиме суха та тепла погода

У метеостанції Сміла розповіли, якої погоди чекати до кінця травня. Прогноз погоди на 22 травня. Невелика хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями по області туман.


На Черкащині затримали учасників злочинного угруповання, які тероризували жителів

Служба безпеки України блокувала діяльність злочинного угруповання та чиновника, які залякували і тероризували громадян на території регіону.


Інституційні аудити поширять на дитсадки і профтехи

Державна служба якості освіти ініціює прийняття нормативно-правових актів, що дасть змогу розпочати пілотування інституційних аудитів у закладах дошкільної, позашкільної та професійної освіти.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 21 травня


Наші веслувальники – з медалями Кубку України

На водних доріжках міста Горішні Плавні 14-16 травня відбулися змагання Кубку України з веслування на човнах «Дракон» серед юніорів та дорослих.


Рятувальники відпрацювали дії під час паводків (Відео)

Рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління провели перевірку БРДМ та БТР-60 щодо готовності до дій по подоланню водних перешкод.


Чоловіку, який посеред ночі стріляв по будинку, повідомили про підозру

Прокурор Корсунь-Шевченківьского відділу Смілянської прокуратури погодив повідомлення про підозру 28-річному жителю міста Корсунь-Шевченківський у підозрі за грубе порушення громадського порядку


За 4 місяці черкащани сплатили 42,1 млн гривень рентної плати

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, платники податків Черкащини протягом січня-квітня 2021 року до бюджетів всіх рівнів Черкаської області сплачено 42,1 млн грн рентної плати


Смілянський лісгосп – серед держлісгоспів області із найвищою рентабельністю

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства під керівництвом начальника Олександра Дзюбенка відбулося засідання колегії за участю заступників начальника, головних спеціалістів