Шановні сміляни! Щиро вітаю вас із найсвітлішим весняним святом – Воскресінням Христовим!

Бажаю міцного здоров’я, благополуччя кожній родині, душевної чистоти та гармонії. Хай Великдень стане святом духовного очищення і добра.


Шановні мешканці Черкаського району! Прийміть найщиріші вітання зі святом Світлого Христового Воскресіння!

Кожен із нас знаходить у цьому величному святі особливий зміст. Саме Великдень об’єднує нас щирими сподіваннями на духовне оновлення, повернення в Україну миру, додає нам сил і мудрості


Шановні сміляни, дорогі земляки! Щиро вітаю вас із величним святом – Воскресінням Христовим!

Хай Великдень принесе у ваші родини добробут і благополуччя, щастя й здоров’я, благодатні початки нових перемог і звершень у житті кожного, налаштує на добрі справи на благо нашого рідного краю.


Шановні трудівники сталевих магістралей, жителі Сміли і Смілянщини! Щиросердно вітаємо вас із світлим святом Воскресіння Христового!

Нехай радість, що входить у наші серця у цей величний день, наповнює всіх любов’ю і щирістю, натхненням і творчістю, світлом і теплом. Здоров’я вам, вашим рідним та близьким, реалізації усіх добрих намірів, щастя й удачі.


Шановні освітяни, ветерани освіти, сміляни! Прийміть найщиріші вітання зі світлими Великодніми cвятами!

Ці свята пов’язані з дитячим сміхом, кольоровими писанками, запахом духмяної паски. Тож у ці святкові дні бажаю вам родинного щастя, міцного здоров’я, довгих років земного життя, нових успіхів у всіх ваших справах.


Шановні працівники, ветерани підприємства, земляки! Вітаємо вас зі святом Світлої Пасхи Христової!

Нехай цей день дарує вам здоров’я, натхнення, душевне тепло, турботу близьких і любов. Прийміть найщиріші вітання з 1 Травня – святом миру і вільної праці.


Шановні сміляни! Щиро вітаємо вас з нагоди Воскресіння Христового!

Хай ваші душі стануть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як Великодній рушник, і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю радість, віру, надію і любов


ВІТАЄМО З ВЕЛИКОДНЕМ!