Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 11 травня


13 та 14 травня працюватиме “гаряча лінія” за участі керівництва обласного управління міграційної служби

У четвер та п’ятницю на «гарячій» лінії черкащан консультуватимуть заступники начальника Міграційної служби Черкаської області.


Спортивна весна у дитсадках Сміли

Цьогоріч до міського фестивалю «Гармонія руху», який пройшов наприкінці квітня 2021 року, долучились не тільки усі заклади дошкільної освіти Сміли, а й 2 навчально-виховні комплекси, де є дошкільні відділення.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 11 травня


Підтримаймо сусідню громаду: Білозірська ОТГ стала учасницею конкурсу “Наша громада”

Білозірська ОТГ бере участь у конкурсі “Наша громада”, організаторами якого є телеканали СТБ та ICTV в рамках програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність”.


Черкащани привезли 10 медалей зі столичних змагань

Командний чемпіонат міста Києва серед дорослих та юніорів, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбувся з 7 по 8 травня.


Смілянські лісівники привітали колегу-ветерана з Днем перемоги

Травень – особливий місяць у році. Це місяць перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Людська пам’ять жива, поки поряд із нами ветерани.


Рятувальники загасили пожежу в автомобілі, який загорівся на ходу

11 травня на перехресті вулиць Благовісна — В.Чорновола під час руху загорівся автомобіль «ВАЗ». Про подію Центру управління в надзвичайних ситуаціях стало відомо о 12:35, коли надійшло повідомлення.


СБУ викрила черкаських чиновників викрили на розкраданні бюджетних коштів

СБУ підозрює чиновників однієї з районних державних адміністрацій Черкащини у корупційній схемі. За попередньою версією, вони вступили у змову з керівником агрофірми, що призвело до розтрати близько 4 млн. грн.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 11 травня