Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 17 травня


Лише в одному із міст Черкащини зафіксували перевищення епідпорогу захворюваності

У Черкаській області за тиждень на грип та ГРВІ захворіли 4 908 осіб. Показник загальної захворюваності на 10,1% нижче епідемічного порогу по області.


Юридичні особи на Черкащині з початку року сплатили майже 320 мільйонів гривень податків і зборів

Як розповів начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, протягом січня-квітня 2021 року до місцевих бюджетів Черкаської області юридичні особи сплатили 319,4 млн грн місцевих податків і зборів.


Черкаська письменниця Валентина Коваленко отримала Всеукраїнську літературну премію імені Тодося Осьмачки

У Куцівці, де народився і пішов у світ життєвими і творчими дорогами великий патріот України Тодось Осьмачка, вручили Всеукраїнську літературну премію імені Тодося Осьмачки.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 17 травня


Вакцинацію освітян здійснюватимуть вакциною Pfizer

Вакцинація працівників сфери освіти розпочнеться після отримання регіонами нової партії вакцини Comirnaty від компанії Pfizer-BioNTech. Про це йдеться у повідомленні Міністерства освіти і науки, передає osvita.ua.


За вихідні черкаські патрульні виявили 4 водіїв напідпитку

У суботу близько 11-ої години патрулюючи вулицею Пацаєва у Черкасах, інспектори виявили водія мопеда Honda, який їхав без шолома.


У Смілі завершилися обласні змагання з веслування байдарках і каное

16 травня в Смілі відбулися традиційні Відкриті обласні змагання з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат на призи срібного призера Олімпійських ігор Олександра Мотузенка.


Смілянським школярам допомагають знайти професію до душі

Кожна молода людина, йдучи в доросле життя, прагне вибрати собі професію за покликанням. Вдалий вибір професії – це запорука того, що «не марно проживеш вік», натхненно працюватимеш і отримуватимеш від роботи задоволення.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 17 травня