Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 30 квітня


На Черкащині СБУ заблокувала незаконний продаж корисних копалин

Служба безпеки України викрила посадовців комунального підприємства Черкаської районної ради на розкраданні ввірених їм на зберігання корисних копалин.


У Смілі розпочали набір кандидатів до підрозділів поліції

Управління поліції охорони в Черкаській області з 29 квітня оголосило конкурс на службу в поліцію. Набір кандидатів проводиться до підрозділів поліції у Смілі, Черкасах та Корсунь-Шевченківському


Черкаські каратисти стали «бронзовими» призерами Чемпіонату України

Чемпіонат України з фунакоші шотокан карате відбувся з 23 по 25 квітня у Черкасах. Протягом двох днів в обласному центрі змагались спортсмени з Києва, Дніпра, Запоріжжя, Донецька, Миколаєва


До 30 червня Смілянський суд працюватиме в особливому режимі

За рішенням позачергових зборів суддів Смілянського міськрайонного суду від 29.04.2021 року та наказу голови в суді встановлено особливий режим роботи на період карантинних заходів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 30 квітня


З початку року на Черкащині стали менше будувати інженерних споруд та будівель

У січні–березні 2021 року підприємства Черкаської області виробили будівельної продукції та виконано будівельних робіт на 242,9 млн.грн. Про це повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області.


Юні сміляни розмальовують паркан по вулиці Соборна

Гімназисти почали розмальовувати паркан по вулиці Соборній. Це ініціатива Управління освіти молоді і спорту, яку підтримали учні та студенти міста.


З 1 до 16 травня у Смілі діятимуть додаткові протиепідемічні заходи та обмеження

З метою запобігання неконтрольованого стрімкого поширення епідемії СОVID-19 на території міста, члени комісії ТЕБ та НС впровадили з 1 до 16 травня додаткові протиепідемічні заходи та обмеження.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 30 квітня