Тясмин охороняють в період нересту (Відео)


Вітання зі святом Останнього дзвінка (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 31 травня


Свято Останнього дзвінка—2021 (Відео)


У Смілі шукають нових керівників для закладів культури

Відділ культури виконавчого комітету Смілянської міської ради оголошує конкурс на заміщення посад керівників закладів культури. Шукають нових очільників для Смілянського міського будинку культури


У колишнього інспектора Черкаського слідчого ізолятора виявили метадон та канабіс, які він приховав

Повідомлено про підозру колишньому інспектору Черкаського слідчого ізолятора за незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів у місця позбавлення волі (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України).


Черкащанин Михайло Назаренко здобув «золото» чемпіонату України з веслування

У Дніпрі завершився Чемпіонат України серед юніорів та молоді до 23 років з веслування на байдарках і каное. Черкащанин Михайло Назаренко став найкращим на дистанції 200 метрів у каное і став чемпіоном України.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 31 травня


Патрульні виявили чоловіків із викраденими документами та наркотиками

Патрулюючи містом інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали повідомлення про те, що на вулиці Руставі у Черкасах невідомі особи, ймовірно, розповсюджують наркотики.


У смілянському коледжі тривають Дні гостинності

29 травня в Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Майбутніх вступників та їх батьків ознайомили з цьогорічними правилами вступу та особливостями студентського життя.