Турнір з тенісу серед ветеранів (Відео)


За погрози посадовцю поліції Черкащини та підпал автомобіля оголошено про підозру експоліцейському

На Черкащині оперативники Нацполіції викрили злочинну групу з числа колишніх міліціонерів, причетну до збуту наркотиків та угонів елітних авто.


Перед судом постане керівник підприємства, який завдав державі збитків на 110 тисяч гривень

За результатами досудового розслідування за процесуального керівництва прокурорів Черкаської окружної прокуратури 20.05.2021 до суду скеровано обвинувальний акт щодо колишнього керівника одного із підприємств Черкас.


Власники авто в області за 4 місяці сплатили 863,4 тис гривень податку

З початку року власники легкових автомобілів сплатили до місцевих бюджетів Черкаської області 863,4 тис грн транспортного податку.


Черкаські поліцейські пройшли учбово-тренувальні навчання

Правоохоронці відпрацьовували алгоритм дій щодо порядку та організації проведення підрозділами поліції області поліцейських операцій з розшуку і затримання озброєних та інших суспільно-небезпечних осіб.


Рятувальники Черкащини продовжують відновлювальні роботи у Донецькій області

Рятувальники Головного управління, які у складі зведеного загону 1 квітня відправилися на Донеччину, продовжують проводити відновлювальні роботи в житловому секторі.


Олександр Мотузенко розповів смілянським школярам про спорт, кар’єру й бізнес

Олімпійський осередок Черкащини й далі організовує тематичні заходи в межах Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab.


Сміла отримала сертифікат на супровід стратегії економічного розвитку

Чотири територіальні громади з 89 учасників отримали право на супровід розробки Стратегій економічного розвитку в Конкурсі від КШДУ ім. Сергія Нижного.


Cмілянські юнкори стали переможцями ХХІV Міжнародного конкурсу шкільних медіа

В онлайн-форматі відбувся ХХІV Міжнародний конкурс шкільних медіа. Смілянські юнкори вже 14 років поспіль беруть у ньому участь і перемагають у різних номінаціях.