Код нації у вишивках Марини Філь (Відео)


Юні, талановиті, незалежні. Спорт як стиль життя (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 25 травня


З початку року найбільше скоротилися на Черкащині обсяги у добувній промисловості

За підсумками січня–квітня індекс промислової продукції в області порівняно аналогічним періодом минулого року становив 99,4%. Про це повідомили в обласному управлінні статистики.


Кримінальному авторитету, який перебував у санкційному списку РНБО, оголосили про підозру

Повідомлено про підозру громадянину Азербайджана, який проживає на території м. Черкаси, за фактом вимагання грошових коштів та умисного поширення в суспільстві злочинного впливу (ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 255-1 КК України).


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 25 травня


«Творіння рук, душі і серця»: смілянська майстриня Марина Філь освоїла майже 90 технік вишивки

Щорічно 25 травня шанувальники творчості відомого британського письменника Дугласа Адамса відзначають День рушника. Протягом дня вони носять з собою рушник, віддаючи данину пам’яті своєму улюбленому письменникові.


На виконкомі схвалили Програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху

Під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 9 осіб, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


Смілянський ЦППРК та центр зайнятості підписали угоду про співпрацю

25 травня відбулася зустріч директора Державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» Віктора Шевчука та директора Черкаського міського центру зайнятості Оксаною Щербак.


Податківці фіксують значні розбіжності при перевірці доходів ФОПів за деклараціями та базами

На Черкащині податківці проводять роботу із співставлення між даними, які вказали підприємці у звітності, та за даними баз. В результаті фіксують значні розбіжності між самостійно задекларованими сумами доходів