Поліцейські та рятувальники допомогли чоловіку, який втрапив у колодязь

1 травня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сумгаїтська у Черасах, біля будинку потрапив до каналізаційного колодязя чоловік.


Черкащина серед областей, де найуспішніше проводять вакцинацію від COVID-19

Найкраще процес вакцинації від коронавірусу в Україні організували Полтавській, Херсонській і Черкаській області. Про це на брифінгу заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, інформує Суспільне.


У нашому краї знайшли бойову сокиру часів Київської Русі

Як повідомляє Укрінформ, бойову сокиру часів Київської Русі знайшли двоє жителів села Леськове на Черкащині. Знахідку віддали в Монастирищенський краєзнавчий музей.


Команди силових структур Черкащини змагалися в армрестлінгу

30 квітня у Черкасах відбувся Кубок обласної організації з армрестлінгу, Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України.


У Черкаській області завершили проводити весняний комісійний огляд доріг та переїздів

Весняний комісійний огляд доріг проводиться щороку для того, аби визначити стан експлуатаційного утримання шляхів після закінчення зимового сезону та належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації. Про це інформує пресслужба САД у Черкаській області. На балансі Служби автомобільних доріг у Черкаський області перебуває 32 автодороги державного значення загальною протяжністю 1750,2 км, їх утримання здійснюють чотири […]