Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 12 травня


Понад 5 тисяч черкащан захворіли на грип та ГРВІ за тиждень

В області за тиждень на грип та ГРВІ захворіли 5 018 осіб. Показник загальної захворюваності на 8,1% нижче епідемічного порогу по області. Про це повідомили в обласному лабораторному центрі МОЗ України.


Квіти для мами — своїми руками (Відео)


У “помаранчевій” зоні залишилися лише Черкаська та Миколаївська області, решта – у “жовтій”

Міністерство охорони здоров’я 12 травня оновило карантинний розподіл. Так, у “помаранчевій” зоні залишились лише дві області – Миколаївська та Черкаська.


Якої погоди чекати на Смілянщині у найближчі дні?

Прогноз погодипо Черкаській області на 13 травня. Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями по області туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-8º, вдень 15-20º


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 12 травня


У Дубіївці 49-річний смілянин вирізав металеві огорожі на кладовищі

За наругу над могилами на кладовищі поліція викрила 49-річного мешканця Сміли. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження.


12 ОТГ Черкаської області беруть участь у конкурсі “Наша громада”

Проєкти розвитку від 12 територіальних громад Черкащини беруть участь у відборі конкурсу “Наша громада”. Організували його телеканали ICTV та СТБ


Організованій групі осіб оголосили про підозру у незаконному використанні товарних знаків

За процесуального керівництва обласної прокуратури 4 особам повідомили про підозру за незаконне використання знаків для товарів і послуг (ч. 3 ст. 229 КК України).


Черкаські податківці звітували про результати позовної роботи з початку цього року

Протягом січня-квітня поточного року на розгляді в судах різних інстанцій було 1295 справ, стороною в яких виступають органи ДПС Черкаської області на суму майже 2,1 млрд гривень.