Під час перевірки у місцевого жителя поліцейські виявили наркотики

Вчора поліцейські роти ТОР управління патрульної поліції виявили у чоловіка наркотики. О 19:00 годині на вулиці Тараскова увагу правоохоронців привернула надмірно насторожена поведінка одного чоловіка.


День Європи у смілянському колегіумі

З метою формування в учнівської молоді уявлень про міжнародні акти, що розкривають загальну стратегію України у ставленні до Євросоюзу, власні обґрунтовані пропозиції щодо вступу в ЄС


Навчальна пожежна тривога: у Березняківській школі відпрацювали дії під час надзвичайних подій

У Березняківській школі провели тренування навчання щодо безпеки дітей та персоналу навчалього закладу. У День цивільного захисту у школі організували об’єктове тренування


Країни ЄС – основні торгівельні партнери Черкащини

До Дня Європи у Головному управлінні статистики у Черкаській області підготували цікаву статистику щодо взаємовідносин між Черкащиною та країнами ЄС.


Понад шість тисяч документацій із землеустрою з інших областей опрацювали експерти Держгеокадастру Черкащини

З початку 2021 року експерти державної експертизи землевпорядної служби Черкаської області розглянули 6076 документацій із землеустрою з інших областей.


Всеукраїнська ініціатива “Play mate”

Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-колегіум» завжди намагався крокувати  в ногу з часом і цікавитися новими формами роботи та можливостями для цього закладу.