Найбагатша на кольори поетеса


Смілянські школярі вшанували пам’ять захисників

Минають роки, все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.


Смілянські гімназисти стали учасниками “дорожнього” хештег-марафону Traffic Challenge

Згідно Національної програми з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді гімназійна команда “Авто-друг” приєдналась до Хештег-Марафону Traffic Challenge.


У Черкасах горів шовковий комбінат

7 травня о 11:28 до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про пожежу на території ПрАТ «Черкаський шовковий комбінат».


Збив на лаві біля будинку: водія, через якого загинув чоловік, посадили під домашній арешт

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури водію повідомлено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортом у стані алкогольного сп’яніння.


За добу в області знищили 5 боєприпасів

За добу співробітники групи піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили та знищили на спеціальному полігоні 5 вибухонебезпечних предметів часів війни.


У Смілу закупили новий сучасний автогідропідйомник

У Смілу придбали новий автогідропідйомника VIPO-18-01. Його закупили за кошти міського бюджету на загальну суму 1 919 958 грн.


Майстер-клас від Світлани Клименко «Весняні квіти для мами»

День Матері – одне з найбільш зворушливих свят року, яке відзначається в багатьох країнах світу у другу неділю травня.


У Смілі привітали ветеранів Другої світової війни

До Дня перемоги за підтримки міської влади, делегація, на чолі з головою ради ветеранів, розпочала відвідувати людей, які вистояли у війні і подарували нам світле та вільне майбутнє – ветеранів.


Цьогоріч майже 2 800 підприємців на Черкащині започаткували власну справу

За повідомленням начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Антона Царюка, в січні-квітні  в областы  2759 новостворених суб’єктів господарювання розпочали власну справу.