Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 14 травня


17 травня секретар Смілянської міської ради проведе прямий ефір у мережі Facebook

17 травня (в понеділок) об 11.00 на сторінці Смілянської міської ради відбудеться прямий ефір із секретарем Смілянської міської ради Юрієм Студансом.


Поліцейські охорони допомогли чоловіку, якого рідні розшукували три дні

Близько першої години ночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з квартири на вулиці Руставі у Черкасах.


У Смілі розпочали ремонтувати вулицю В’ячеслава Чорновола

У Смілі розпочали капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі по вулиці В’ячеслава Чорновола. Виконує роботи підрядник – ТОВ «РЕГДОРСТРОЙ», інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 14 травня


В обласному центрі зіштовхнулися два автомобілі: один з них зніс електроопору

У Черкасах на вулиці Надпільна між автомобілями Audi та Honda. Внаслідок ДТП авто Audi зіткнулася з електроопорою, після чого обірвалася лінія електропередач.


16 філій ПАТ “Черкасиобленерго” змінять офіційні назви

Із 1 червня 2021 року 16 філій ПАТ “Черкасиобленерго” змінять офіційні назви. Про це повідомили на офіційному сайті ПАТ “Черкасиобленерго”. Тож, з 1 червня 2021 року на Смілянщині філії називатимуться


За позовом Смілянської прокуратури селищну раду зобов’язали узаконити землю під школою

Черкаський судом задовольнив позовну заяву Смілянської прокуратури  щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку загальноосвітнього навчального закладу площею 2 га


Смілянські школярі проводять практичні екоексперименти

Охорона навколишнього середовища – одне із найбільш актуальних питань на сьогодні. У шаленому щоденному темпі можна не помітити знаки, які сьогодні дає нам планета.


У найближчі дні на Смілянщині очікуються короткочасні дощі та тепло

ПРОГНОЗ ПОГОДИ на 15 травня. Мінлива хмарність. Вночі без опадів. Вдень місцями по області невеликий короткочасний дощ, місцями гроза.