У ліцеї День цивільного захисту пройшов цікаво та організовано

Нещодавно у ліцеї було проведено День цивільного захисту, у рамках якого  було проведено загальноліцейну лінійку.  Протягом дня, згідно з планом, проведено заходи, які акцентували увагу учнів на потребі вироблення навичок безпечної поведінки у разі надзвичайних ситуацій. Так, учні І-Б курсу взяли участь у майстер-класі з виготовлення ватно-марлевих пов’язок. Під час перерв ліцеїсти з цікавістю оглядали […]


У Смілі один з найвищих показників із захворюваності на опійну залежність

У Смілі відбувся круглий стіл, під час якого лікарі, представники місцевої, районної, обласної влади та громадських організацій обговорили питання переведення сайту замісної підтримуючої терапії з Обласної психіатричної лікарні в Черкаську міську поліклініку для дорослих. За словами представників обласної влади, перенесення сайту зумовлене нормативно-юридичною невідповідністю діючого сайту ЗПТ на базі КЗ «Черкаська обласна психіатрична лікарня»


Завершилися навчально-польові збори у Смілі

21 квітня на стадіоні «Юність» за сприяння військовослужбовців військової частини А-3335 учасники триденних навчально-польових зборів здавали заліки із тактичної, стройової підготовки, закріплювали навички збірки-розбірки автомата, поводження з вибухонебезпечними речовинами, цивільного захисту.


Особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Федоренко

Згідно графіку прийому смілян 24 квітня (понеділок) з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх). Запис по телефону не проводиться.


Смілянські першокласники отримали свідоцтва про завершення курсу навчання по Букварю

Святково і затишно було цього тижня у кабінеті 1-А класу. Найменші учні школи №3-колегіуму готувалися до радісної події – прощання з букварем. Нарешті вивчено всі букви, прочитано всі сторінки першого підручника. Свято стало завершальним акордом і підсумком готовності піднятися на ще одну сходинку до Країни Знань.


Штормове попередження по м. Сміла та Смілянському району

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології, вночі 23 та 24 квітня на поверхні грунту, 24 квітня і місцями в повітрі заморозки 0-5º.


Батьки в Смілі продовжують навчатися відповідальному батьківству

19 квітня розпочався тренінговий курс „Батьківство в радість” для батьків, які виховують дошкільнят, на базі дитячого садочку № 1. Про це інформує сайт Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Попереду ще 6 занять з розвитку власного батьківського потенціалу. Потім батьки з дітьми


У Смілянському коледжі визначили кращих хіміків-аналітиків

В продовження декади комісії математично-природничого циклу у Смілянському коледжі харчових технологій провели конкурс-змагання «Кращий хімік-аналітик» серед студентів другого курсу технологічних спеціальностей. Студенти продемонстрували не тільки знання методів титриметричного аналізу, а й хороші практичні навички виконання операцій


Смілянка представлятиме область на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Кондитер»

На базі державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності учнів з професії «Кондитер», повідомляє прес-центр Смілянського ЦППРК. У Конкурсі брали участь учні семи професійно-технічних закладів Черкаської області


До уваги смілян! Сьогодні прийом громадян проводить заступник міського голови Олександр Риджаніч

Згідно графіку прийому смілян сьогодні з 14.00 до 16.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Риджаніч. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.