Учні Черкаської гімназії висадили у Смілянському лісгоспі майже сім сотень дубів

До всеукраїнської акції “Майбутнє лісу у твоїх руках” долучилися учні Черкаської гімназії №9. Разом із своїми наставниками тридцять гімназистів висаджували ліс у Будянському лісництві Смілянського лісгоспу. Серед школярів були й учасники відомої команди Kiborgs.UA, які є переможцями всеукраїнського турніру FIRST LEGO LEAGUE, повідомляє Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства.


Смілянських батьків вчитимуть як будувати відносини з дітьми

Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 19 квітня розпочинає цикл тренінгів для батьків «Сильні батьки – сильні діти» на базі дитячого садочку № 1, про що сьогодні заключили договір про співпрацю. Про це повідомляє Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на своєму сайті:


На Черкащині до кінця доби очікуються грози

Черкаський обласний центр з гідрометеорології повідомляє про штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «У найближчу годину 7 квітня з утриманням до кінця доби очікуються грози», йдеться у повідомленні.


У центрі Сміли сьогодні запустили фонтан (Фотофакт)

Працівники КП “ВодГео” готують головну водну окрасу міста до роботи у весняно-літній сезон. Попередньо басейн вичистили від сміття, перевірили справність обладнання та зробили запуск фонтану. Щоправда, поки що пробний. У повноцінному режимі центральний водограй працюватиме орієнтовно із понеділка, 11 квітня.


Вчитель фізкультури із Костянтинівської школи – переможець туру Всеукраїнського конкурсу

На  базі  Черкаської  спеціалізованої  школи  І-ІІІ ступенів № 28 ім. Т.Г. Шевченка  Черкаської міської ради відбувся фінал ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».


Апеляційний суд переглянув справу щодо вбивства у Смілі та ув’язнив зловмисника на 8 років

Апеляційним судом Черкаської області 05.04.2017 за апеляційною скаргою прокурора переглянуто вирок Смілянського міськрайонного суду від 12.03.2015, яким підсудного визнано винуватим та засуджено за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України до 7 років позбавлення волі, інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.


Смілянський коледж визначив найшвидшого збирача стаціонарного комп’ютера

У Смілянському коледжі харчових технологій в рамках декади комісії інформатики і комп′ютерних технологій для студентської молоді провели конкурс «Майстер – золоті руки». Це змагання по швидкісній збірці комп’ютера. В конкурсі активну участь взяли студенти відділення автоматизації і комп′ютерних технологій, які продемонстрували свою майстерність та знання.


Студентська молодь продовжує долучатися до акції «За чисте довкілля»

Смілянський промислово-економічний коледж неодноразово долучається до участі в екологічних акціях. Студенти та викладачі коледжу на чолі з директором Володимиром Гнатовичем Шияном провели акцію «За чисте довкілля», під час якої проводилися заходи із забезпечення чистоти і порядку як на своїй території, так і на дитячих майданчиках і вулицях мікрорайону Богдана.


Смілян запрошують долучатися до благодійного веломарафону

8 квітня 2017 року на центральній площі міста відбудеться благодійний веломарафон. Захід розпочнеться о 11.00 год. Організаторами веломарафону виступили Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Смілянська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5.


У Смілі завершується благодійна акція «Я хочу бачити життя!»

Всеукраїнська ХІІ акція благодійного фонду “СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ” на цьому тижні вступила до  завершального етапу. Майже місяць смілянські волонтери активно долучилися до проведення ХІІ Всеукраїнської акції ВБФ «Серце до серця» під гаслом «Я хочу бачити життя!» Волонтери організовували і проводили шкільні ярмарки, акції та просто на вулицях міста збирали кошти на придбання діагностичного обладнання та […]