Смілянське управління пенсійного фонду України про стан виплати пенсій за березень

Смілянське об’єднане управління Пенсійного фонду України інформує, что станом на 24 березня забезпечено виплату пенсій та грошової допомоги за березень поточного року у повному обсязі.


У Смілі розпочалася масштабна весняна акція «За чисте довкілля»

Саме із прибирання розпочався робочий день у багатьох трудових колективах. За кожною установою, закладом, підприємством чи організацією закріплено території. Щороку активну участь в акції беруть заклади освіти, управління освіти, молоді та спорту.


Роботи смілян у числі кращих на виставці педагогічних технологій «Профосвіта Черкащини – 2017»

29 березня 2017 року відкрилася щорічна обласна виставка педагогічних технологій “Профтехосвіта Черкащини – 2017”, на яку завітали майже 250 освітян із Черкащини. Серед відвідувачів також були присутні роботодавці, представники органів державної влади.


Триденні пригоди смілян Україною

Триденною пригодою для учнів, батьків та педагогів Смілянського навчально-виховного комплексу №15 стала подорож до Закарпаття під час весняних канікул. Сонячним ранком туристів привітав Львів – місто шоколаду, кави та дощу. У вирі екскурсійних маршрутів знайшлося місце для відвідування міської Ратуші, копальні кави, майстерні шоколаду та свічкової міні-фабрики.


Смілянські школярі відзначили Всесвітній день читання

Найкращим помічником у навчанні і цікавому дозвіллі є книга. Багато юних читачів серед учнів навчальних закладів. Разом з ними дитяча бібліотека цікаво і змістовно проводить всесвітній тиждень читання.


Про епідемічну ситуацію з грипу та ГРВІ в Смілі за березень

Як повідомляє Смілянський міськрайонний відділ ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» в березні цього року по м.Сміла на ГРВІ захворіло 1618 осіб, з них дітей до 17 років 124. Показник захворюваності нижче порогового на 1,0-59,5%. Для порівняння в лютому  на ГРВІ захворіло 1400 осіб, з них дітей до 17 років 958. Показник захворюваності нижче порогового […]


Виконком ухвалив рішення про закінчення опалювального сезону у Смілі 1 квітня

Під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулося засідання виконавчого комітету Смілянської  міської ради. Основне питання, яке розглянули члени виконкому, стосувалося завершення опалювального сезону 2016-2017 років в м. Сміла 1 квітня 2017 року. Офіційний сайт Смілянської міської ради


У Смілі відбулася зустріч двох інноваційних шкіл Черкащини

Дві інноваційні школи Черкащини – смілянська школа №3-колегіум та школа №3 із Звенигородки зустрілися для обміну передовим досвідом. Гості мали нагоду побачити на практиці, як побудована робота у колегіумі, адже цього тижня на відміну від інших шкіл Сміли у колегіумі продовжується навчальний процес.


Перший мільярд гривень податкових надходжень до місцевих бюджетів Черкаської області

Надходження до місцевих бюджетів перевищили мільярд гривень, інформує сектор комунікації Головного управління ДФС у Черкаській області. З початку року на сьогодні до місцевих бюджетів Черкаської області надійшло 1,008 млрд.грн. податків, що на 250,4 млн.грн., або в 1,33 раза більше, ніж за 1 квартал минулого року. Про це зазначив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим […]


Із сесії Смілянської міської ради

30 березня, під головуванням секретаря Смілянської міської ради Віктора Федоренка, відбулася 41 чергова сесія міської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь 34 депутати. На початку сесії Віктор Антонович вручив подяки від командування війської частини та всього особового складу за моральну та матеріальну підтримку в обороні нашої країни