Завтра прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Риджаніч

Згідно графіку прийому смілян 12 квітня з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Риджаніч. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


У гості до смілянських школярів приїхали поліція, медики, рятувальники та енергетики (Фоторепортаж)

Цього тижня по навчальним закладам міста проводяться заходи щодо цивільного захисту населення. Школярам нагадують основні правила безпеки життя, проводять виставки робіт на відповідну тему, виховні години тощо.


До відома депутатів міської ради та жителів міста

27 квітня 2017 року скликається чергова сесія міської ради сьомого скликання. На розгляд сесії виносяться питання: – Про стан реалізації міських заходів щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав і свобод жителів міста; – Звіт про виконання бюджету за І квартал 2017 року; – Розгляд земельних питань. Сесія відбудеться у сесійній залі Будинку рад (1-й поверх). […]


Смілянські учні вчилися надавати допомогу та стріляти із сучасної стрілецької зброї у тирі (Фоторепортаж)

День Цивільного захисту для учнів Смілянського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15» завжди стає визначною подією не лише для учнів, але й батьківської громади. Адже адміністрація закладу організовує проведення практичних заходів, цікавих зустрічей, майстер-класів для дітей та дорослих.


У Смілі офіційно відкрили дитячі ігрові комплекси (Відео)

Впродовж минулого тижня у Смілі активно встановлювали нові дитячі майданчики.  Їх офіційно відкрили і символічно перерізали червону стрічку у суботу, у переддень вербної неділі. Тим самим дали зелене світло веселому і рухливому відпочинку маленьких смілян на свіжому повітрі.


Підбито підсумки акції «Я хочу бачити життя» від благодійного фонду «Серце до серця» у Смілі

Смілянські волонтери підбили підсумки ХІІ Всеукраїнської акції ВБФ “Серце до серця”. Цього річ вона була проведена під гаслом “Я хочу бачити життя”. Протягом чотирьох тижнів волонтери організовували і проводили шкільні ярмарки, акції та просто на вулицях міста збирали кошти для дітей з вадами зору.


Смілянська поліція прокоментувала постріл з гранатомета 9 квітня (Відео)

Вночі 9 квітня невідомий поцілив із гранатомета у розважальний заклад, що в центрі Сміли. Це стривожило усе місто. Серед смілян можна почути різні версії цієї події. Зловмисника шукають правоохоронці. Щоб не зашкодили слідству подробиць у відділі поліції не розголошують. Однак погодилися надати офіційний коментар. Ситуацію щодо цього прокоментувала прес-офіцер Смілянського відділку поліції Катерина Медик.


На Черкащині прогнозують нестійку погоду

Цього тижня очікується нестійка погода із коливаннями температури повітря та в окремі дні інтенсивними дощами. Температура повітря становитиме: вночі 1-6º тепла, в денні години повітря прогріватиметься до 12-17º тепла, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на інформацію начальника Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталія Постриганя.


Колегіанти спілкувалися з гостем із Нової Зеландії

Нещодавно до нашої школи завітав гість із Нової Зеландії. Це вже третя зустріч Стівена Хопкрофта з колегіантами. Пан Хопкрофт відвідав уроки учнів усіх класів середньої ланки. Спочатку Стівен провів невеликий конкурс для знавців правопису англійською мовою, переможці якого отримали маленькі солодкі сюрпризи із Нової Зеландії. Потім учні поділилися на групи та разом з учителем Оксаною […]


Смілянські рятувальники закликають дотримуватися правил пожежної безпеки в церквах, особливо під час Великодніх свят

Найчастіше причиною пожеж у церквах стають свічки. В кожному храмі має бути відповідальний за дотриманням норм пожежної безпеки, каже настоятель Святопокровського храму Петро Дмитрук. – Кожна церква має свій вогнегасник, електрифікація храму здійснюється відповідно до передбачених норм. Я думаю, що пильність завжди треба мати зі свічками. Тому ті люди, які дбають про порядок в храмах, […]