Сміляни зібралися на мітинг до третьої річниці початку антитерористичної операції (Фоторепортаж)

На площі біля Будинку рад відбувся мітинг з нагоди третьої річниці початку антитерористичної операції. Вшанувати пам’ять захисників, які віддали найцінніше – своє життя і подякувати тим, хто нині стоїть на захисті країни зібралися керівники міста і району, ветерани АТО, небайдужі сміляни.


На сесії Смілянської міської ради вирішили одне з питань щодо медсанчастини (Відео)

У малому залі будинку Рад під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулася позачергова сесія міської ради. На порядок денний 42 сесії  було винесено три питання.


Смілянська ОДПІ повідомляє про зміни у режимі роботи центру обслуговування платників

Начальник Смілянської ОДПІ Костянтин Синьогуб, вітає з наступаючим святом Великодня та доводить до відома громадян зміни у режимі роботи Центрів обслуговування платників у святкові дні:


Сміляни вшанували пам’ять жертв “Великого терору” 1937-1938 років

У зв’язку з 80-ми роковинами Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років у ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» були проведені відповідні заходи. Викладач історії Савіцька Валентина Миколаївна провела урок пам’яті «Невинно убієнні» про тих, які безпідставно були звинувачуванні і знищені сталінським режимом.


На стадіоні «Авангард» стартував Кубок Черкаської області з футболу

Сміляни стали учасниками обласних змагань та зустріли перших суперників на своєму полі. Старт для наших футболістів був вдалим і завтра вони зустрінуться на цьому ж полі із наступною командою.


Смілянський дует «Диво» отримав Кубок «Голосу Країни»

Вокальний дует у складі Еліни Погорілої та Марії Бойко школи №5 дебютували на Всеукраїнській музичній олімпіаді “Голос Країни” у Києві. Ці талановиті юні смілянки виступили на столичній сцені в концертній залі Університету імені Бориса Грінченка. Еліна та Марія виконали народну пісню «Полетів Іван», під бурхливі овації отримали кубок та диплом престижної олімпіади. На це творче […]