Смілянським студентам влаштували «Калейдоскоп природничих наук»

Яскравим завершенням цього тижня став інтелектуальний конкурс-гра «Калейдоскоп природничих наук» у Смілянському коледжі харчових технологій. Його провели серед студентів перших курсів викладачі природничих дисциплін Подобна Ольга Пилипівна та Бачмага  Сніжана Сергіївна.


Погода у другій декаді позначиться на врожаї

Синоптики смілянської метеостанції повідомляють, що тепла погода, що спостерігалась упродовж перших 6 днів другої декади квітня, змінилась на холодну. Особливо холодним видався останній день декади, коли середньодобова температура повітря становила +2,6°, що на 5,7° нижче кліматичної норми. Сьому декаду поспіль спостерігається недобір опадів.


Один із банків провів смілянським школярам уроки фінансової грамотності

Основи фінансової грамотності колегіанти вивчають на уроках економіки, на заняттях курсу «Фінансова грамотність», до проведення яких залучаються зокрема і спеціалісти Приватбанку.


Увага! Змінено форму Податкової декларації з плати за землю

Смілянська ОДПІ повідомляє, що з 21 березня 2017 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2017 року № 9, яким внесено зміни до форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності), затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 16.06.2015 року № 560.