Творчо обдарованій молоді Сміли вручили на сесії міської ради спеціальні стипендії

27 квітня відбулася 43 сесія Смілянської міської ради сьомого скликання, повідомляє офіційний сайт Смілянської міської ради. Засідання сесії провів секретар міської ради Віктор Федоренко. На початку роботи Віктор Антонович урочисто вручив творчо-обдарованим дітям міста спеціальну стипендію.


Зустріч керівництва поліції із громадськими формуваннями Сміли (Відео)

Для налагодження співпраці поліції та громадських формувань відбулася зустріч керівництва міської поліції, міської влади та представників громадських формувань Сміли. Про що йшлося і які є домовленості у громадськості та поліції  – у розповіді журналістів телестудії «Тясмин».


Студенти смілянського коледжу розповіли про сторінки Революційної історії рідного краю

25 квітня 2017 року у м. Черкаси відбулася V обласна студентська науково-практична конференція, присвячена 100-річчу Української революції 1917 – 1921 років «Сторінки Революційної історії мого рідного краю».


У Смілі масово висаджують квіти (Відео)

Після квітневої загальноміської толоки Сміла розпочала готуватися до травневих свят.  Поряд із висадженими буквально тиждень тому саджанцями дерев зарясніли квітами клумби. Міська влада і комунальними подбали, щоб першотравень місто зустріло у всій своїй красі.


У Смілі відбувся етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів з професії «Маляр»

24 квітня на базі державного навчального закладу «Смілянський ЦППРК» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Маляр». Учасники Конкурсу виконували теоретичне і  практичне завдання. Під час теоретичної частини продемонстрували свої знання з предметів професійно – теоретичної підготовки.


На засіданні виконкому обговорили, кому готувати Смілу до опалювального сезону (Відео)

Криміногенна ситуація у Смілі та підготовка до опалювального сезону. Про це йшла мова на черговому засіданні виконавчого комітету.


У Смілі, Черкасах та Кам’янці ліквідували незаконні виробництва фальсифікованого алкоголю

У рамках операції «Акциз-2017» співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області викрили групу осіб, які організували виготовлення та збут фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв. Ліквідовано три незаконних виробництва – у Черкасах, Смілі та Кам’янці. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на інформацію ГУ ДФС у Черкаській області.


У смілянській школі вчать батьків та дітей розуміти один одного

Протягом навчального року у закладі за ініціативи директора школи Тетяни Козубенко втілюється проект «Відповідальність починається з мене», у якому кожен з учасників навчально-виховного процесу: адміністрація, педагоги, учні та їх батьки беруть участь у роботі певної ПЛАТФОРМИ. Тож участь закладу 22 квітня 2017 року у міжнародному грант- проекті «Батьки і Діти: Кроки Назустріч» стала ще одним […]


Смілянські комунальники засадили квітковими візерунками місто

Яскравими килимами квітів Сміла зустрічатиме травневі свята. Сьогодні працівники СКП «Комунальник» висадили на клумбах центральної площі міста велику кількість квітів, які подарують смілянам і гостям міста чимало приємних емоцій, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


«Дзвінок від громади». Коли у Смілі відновлять світло на окремих вулицях? (Відео)

На актуальні запитання смілян відповіді дають керівники підприємств. Цього разу питання стосуються відновлення світла на окремих вулицях міста. Відповідь надає начальник КП «ВодГео» Олександр Коваленко.