Смілянка представлятиме область на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Кондитер»

20170419_152535_500x375На базі державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності учнів з професії «Кондитер», повідомляє прес-центр Смілянського ЦППРК.
У Конкурсі брали участь учні семи професійно-технічних закладів Черкаської області: із Сміли, Черкас, Золотоноші, Корсунь-Шевченківського Іркліїва, Звенигородки.
Учасників Конкурсу привітали директор начального закладу Віталій Дякон  та методист науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області Світлана Ричкова.
Учасники Конкурсу виконували теоретичне і практичне завдання. Під час проведення теоретичного туру майбутні кондитери продемонстрували свої знання з предметів професійно-теоретичної підготовки шляхом тестування.
Критерії оцінювання практичного завдання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей виробу, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення і використання новітніх технологій в приготуванні виробу.
Під час проведення Конкурсу педпрацівники навчальних закладів (супроводжуючі конкурсантів) відвідали краєзнавчий музей міста Сміли та музей-вагон на залізничній станції ім. Т.Г.Шевченка.
Журі, яке очолила Тетяна Шевченко, регіональний керівник власного виробництва Полтавського регіону «Рітейл-Тренд» м.Київ, оцінило рівень теоретичних знань і практичних умінь конкурсантів, відзначило смакові якості, сучасний стиль оформлення виготовлених кондитерських виробів.
За рішенням журі перемогу здобула Ольга Ткач (ДНЗ «Смілянський ЦППРК»), яка буде представляти область на ІІІ (фінальному) етапі Всеукраїнського конкурсі фахової майстерності у травні 2017 року.
Всі учасники Конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки. Конкурс вже вкотре, об`єднав учнів та їх наставників однією метою – досягти професійної досконалості, дістати рівня європейської конкурентоспроможності у професії «Кондитер».

DSCN5028_500x375 IMG_20170419_151647_802x45120170419_152535_500x3756143DSCN4978_500x375DSCN5314_500x375

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.