Заходи у Смілі до 31-х роковин Чорнобильської катастрофи

Смілян запрошують долучитися до пам’ятних заходів з нагоди 31–ї річниці Чорнобильської катастрофи. Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради: «26 квітня о 10.00 год. відбудеться хода та мітинг-реквієм. Запрошуємо громадян, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та жителів міста взяти участь у цьому заході. Збір біля Будинку рад о 9 годині 30 хвилин».


Рятувальники провели День цивільного захисту для смілянських учнів зі школи №11

25 квітня в рамках Тижня знань рятувальники провели День цивільного захисту. Захід розпочався лінійкою на шкільному майданчику. На лінійці, як і на всіх наступних заходах були присутні фахівці Смілянського районного відділу Управління ДСНС, які довели до присутніх правила безпечної поведінки та наголосили на значенні заходів у формуванні стереотипів безпечної поведінки та поведінки у разі виникнення […]


Завтра у Смілі можуть бути перебої з водопостачанням

Комунальне підприємство «Вод Гео» повідомляє про можливі перебої води у Смілі завтра. «Шановні жителі міста, у зв`язку з проведенням ремонтних робіт на водопровідній насосній станції ІІ підйому, 26.04.2017 року можливі відключення питної води з 10.00 до 18.00 год.», пише офіційний сайт Смілянської міської ради.


Біля Смілянського шосе знайшли артилерійский снаряд

24 квітня на відкритій території в районі 8 кілометра Смілянського шосе, випадкові перехожі виявили підозрілий предмет, що за зовнішніми ознаками був схожий на вибухонебезпечний. Про свою знахідку люди негайно повідомили до Служби порятунку за номером «101», інформує управління ДСНС України у Черкаській області.


Пісня смілянського рок-гурту «Carrie Rose» стане саундтреком до фільму

Восени 2017 року наше місто Сміла відзначатиме 620 років з часу заснування. Тож є нагода напередодні такого ювілею поспілкуватися з цікавими і творчими земляками. Сьогодні хочу познайомити із смілянським рок-гуртом «Carrie Rose» – талановитими хлопцями і дівчатами, які хоча й молоді, але вже мають за плечима певні здобутки. Окрім численних виступів, у його активі є […]


Громаду Сміли запрошують на звіт виконавчого комітету

Смілян запрошують на звіт роботи виконавчого комітету перед громадою. Про це повідомляє офіційний сайт Смілянської міської ради. Зустріч з громадою щодо підсумків роботи управлінь і відділів виконавчого комітету Смілянської міської ради за поточний місяць буде проводитися 27 квітня о 16.00 год. у сесійній залі Будинку рад.


Про особливості розрахунку єдиного внеску фізичним особам

Смілянська податкова нагадує, що розрахунок єдиного внеску фізичним особам з джерел не за основним місцем роботи.  Абзацом другим частини п’ятої ст. 8 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон № 2464) визначено, що у разi якщо база нарахування єдиного […]


Шашковий турнір серед смілянських дошкільнят

За багаторічною традицією у дошкільному навчальному закладі №23 «Чипполіно» відбувся щорічний весняний шашковий турнір, що викликав неабияку цікавість серед малечі. У квітні 2017 року у старших групах пройшли відбіркові змагання, за результатами яких були визначені учасники турніру.