Прийом громадян секретарем міської ради Віктором Федоренком 28 вересня 2016 р.


Вітання секретаря міської ради з Днем працівників освіти!

Шановні працівники освіти! Сердечно вітаю вас з професійним святом. Вчитель – одна з найпочесніших професій. Від вас, дорогі освітяни, залежить які духовні та культурні цінності будуть успадковані нащадками, хід історії і наше майбутнє. Ви виховуєте людину, яка захистить, прославить і передасть майбутнім поколінням могутню і квітучу Україну.


Вітання секретаря міської ради з Всеукраїнським Днем бібліотек!

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така важлива інституція, як бібліотека.


У Смілянському ЦППРК відзначили 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського

З 29 по 30 вересня 2016 року в державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відбулися заходи присвячені 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського.


Вітання секретаря міської ради з Днем усиновлення!

Дорогі сміляни! Вже стало доброю українською традицією, що у день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії ми відзначаємо День усиновлення. Це надзвичайно тепле свято для всієї громади і, насамперед, для батьків та дітей, які волею долі стали однією родиною.


Обмін грошових купюр під приводом грошової реформи – один з чергових шахрайських схем

Незважаючи на широку профілактично-роз’яснювальну кампанію та регулярні попередження з боку поліції, і далі надходять звернення від потерпілих, які були ошукані зловмисниками саме таким способом. Найчастіше жертвами шахрайства під приводом проведення грошової реформи та обміну коштів стає наймеш соціально захищена верства населення – пенсіонери,


Легалізація заробітної плати – це забезпечення майбутнього для кожного з нас

«Важливою проблемою сучасності є легалізація трудових відносин та прозора виплата заробітної плати, адже через тіньовий ринок зайнятості держава втрачає мільйони гривень несплачених податків, а громадяни позбуваються соціального захисту», – відзначив начальник Смілянської ОДПІ Костянтин Синьогуб під час зустрічі з ЗМІ.


Cекретар міської ради Віктор Федоренко про будівництво сортувальної лінії сміття у Смілі (відео)


Прокуратура звільнила особу, яка незаконно утримувалася у місці попереднього ув’язнення

Смілянською місцевою прокуратурою відповідно до вимог чинного законодавства України здійснюється нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.


Незабаром Черкащина отримає партію вакцин проти поліомієліту та АКДС

44,7 тисяч доз бівалентної поліомієлітної вакцини та 84,01 тисяч доз вакцини для профілактики кашлюку, дифтерії та правця на понад 623 тисячі гривень найближчим часом надійдуть в медзаклади Черкащини.