Черговий номер газети «Сміла» сьогодні у продажу

Читайте у випуску: – Розгорнутий фоторепортаж із відзначення Дня міста. – Міська рада затвердила граничні тарифи на проведення медичних оглядів Смілянської міської поліклініки для дорослих. На сторінках газети перелік послуг та їх вартість.


253 учні ЗОШ№2 стали учасниками Єдиного уроку безпеки дорожнього руху «Коли вирушаєш у путь – завжди обережний будь!», який проводився під час годин спілкування класними керівниками 1-10 класів.  Учні 1 класу разом з класним керівником Кулініч Н.В. вчилися самостійно  переходити дорогу по пішохідному переходу на перехресті


Смілянські школярі побували на екскурсії у Шевченківському Будинку фізкультури «Локомотив»

Напередодні Дня фізичної культури та спорту працівники та учні 4-А класу Смілянської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 завітали з екскурсією до Шевченківського Будинку фізкультури «Локомотив». Дітей радо зустрів та провів цікаву екскурсію директор Будинку фізкультури Олександр Говденко. В ході екскурсії директор БФ ознайомив учнів зі спортивним та тренажерними залами, міні стадіоном та інш.


Землевпорядники Черкащини спрямували до бюджету понад 3,5 мільйона гривень за надані адмінпослуги

Протягом восьми місяців 2016  року спеціалісти територіальних органів Держгеокадастру Черкаської області надали населенню 120,8 тис. адміністративних послуг, із них 68,3 тис. (56,5 %) – безплатно, повідомляють у Головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області.


Новини Сміли у цифрах

За даними міського відділу охорони здоров’я, за тиждень з 4 до 11 вересня у пологовому відділенні міської лікарні народилося 9 дітей – 2 хлопчики і 7 дівчаток. За даними міського відділу охорони здоров’я, за тиждень міська станція швидкої медичної допомоги одержала


У Смілянському районі відбулася акція “У школу з радістю”

Напередодні початку нового навчального року Смілянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді традиційно проводить районний захід «У школу – з радістю!». Метою заходу є надання адресної допомоги щодо підготовки до навчального року школярам, які виховуються в сім’ях в складних життєвих обставинах.


Завтра прийом громадян проводить перший заступник міського голови Олексій Гончаренко

Згідно графіку прийому смілян 15 вересня 2016 року з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Петрович Гончаренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Відповідальність за порушення термінів реєстрації податкових накладних

Фахівці Смілянської ОДПІ повідомляють, що згідно із п. 120 1 .1 ст. 120 1 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) порушення платниками податку на додану вартість граничних термінів реєстрації податкових накладних, що підлягають наданню покупцям – платникам податку на додану вартість, та розрахунків коригування до таких податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, встановлених ст. […]


Протягом тижня у Смілі та Умані до лікарень з підозрою на застуду звернулось 208 людей

ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» проводить щотижневий дозорний епіднагляд щодо захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) у визначених обласним управлінням охорони здоров’я містах області, зокрема: у м. Сміла та м. Умань. За період


Президент звільнив голову Смілянської РДА

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про звільнення голови Смілянської райдержадміністрації. Про це йдеться на офіційному інтернет-представництві глави держави, передає УНН-Центр.