Смілянські податківці про наповнення бюджету за 8 місяців із податку на нерухоме майно

Відповідно до п.п. 14.1.129 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єкти житлової нерухомості – будівлі, віднесені відповідно до законодавства до житлового фонду, дачні та садові будинки.


Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»

IV Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць» проходить з вересня цього року до березня наступного. Його організовано відповідно до Плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні.


За тиждень Держгеокадастр Черкащини виділив 134 земельні ділянки АТОвцям

Черкаська область і надалі  залишатися в лідерах у наданні землі учасникам АТО. За тиждень, із 16 до 23 вересня 2016 року, головні управління Держгеокадастру в областях ухвалили 1 624 рішення про виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих воїнів.


Студенти Смілянського коледжу харчових технологій відзначили День машинобудівника

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся фестиваль спеціальності «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» з нагоди Дня машинобудівника.


Юні друзі прикордонників зі Смілянщини стали кращими в області

З метою формування у дітей та учнівської молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності, громадянської відповідальності, готовності до виконання громадянського обов’язку щодо захисту цілісності та національних інтересів України, а також професійної орієнтації учнівської молоді на здобуття професії військовослужбовця вже втретє на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України у с. Оршанець відбулися обласні змагання


Завтра прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Федоренко

Згідно графіку прийому смілян 28 вересня 2016 року з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Сміляни взяли участь у Всеукраїнській конференції «Розвиток регіональної молодіжної політики в Україні»

Цими вихідними працівники Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді долучилися до Всеукраїнської конференції «Розвиток регіональної молодіжної політики