У Смілі пройшов соціальний фестиваль футболу (Фоторепортаж)

На стадіоні “Авангард” вперше у Черкаській області цьогоріч пройшов соціальний фестиваль футболу “Грай на виїзді – грай всюди”. Він проходить 28-29 вересня для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб, соціально незахищених категорій. Його організатори – Федерація футболу України, Федерація футболу в Черкаській області, Федерація футболу у м. Сміла


У Смілянському коледжі харчових технологій відбувся спортивний чемпіонат серед студентів

За традицією з нагоди Дня машинобудівника в коледжі відбувся Чемпіонат відділення інженерної механіки з настільного тенісу, шашок, дартсу та стрільби організований завідувачем відділення Яровим Л.М. та викладачем Чуріловим С.В.


День здоров’я провели у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів

З метою формування навичок щодо ведення здорового способу життя у державному навчальному закладі «Смілянський ЦППРК» року пройшов День здоров`я.


Взяття на облік за неосновним місцем обліку платників податків

Відповідно до п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України (ПКУ) з метою проведення податкового контролю платники податків підлягають реєстрації або взяттю на облік у контролюючих органах за місцезнаходженням юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, місцем проживання особи (основне місце обліку)


Смілянських школярів запрошують “Відкривати Україну”

28 вересня,  в Смілянській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням англійської мови відбулася презентація Проекту “Відкривай Україну”. Його започатковано для того аби створити середовище для розвитку підлітків, навчити дітей власноруч і командно творити позитивні зміни у своєму маленькому містечку.


Із жовтня розпочинається призов на строкову військову службу

Протягом двох місяців, починаючи з 1 жовтня, триватиме осінній призов на строкову військову службу. Планове завдання для Черкащини – понад 500 осіб. Про це повідомив обласний військовий комісар Євген Курбет на прес-конференції в обласній адміністрації.


Відбулося засідання виконавчого комітету

28 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради. На засіданні було розглянуто 34 питання, основні з яких стосувалися затвердження плану роботи виконавчого комітету Смілянської міської ради на VI квартал 2016 року