Субсидія без «прописки» можлива на підставі договору оренди житла

Громадяни України, які не змогли оформити субсидію через відсутність так званої офіційної прописки, мають можливість повторно звернутися до органів соціального захисту, оформивши договір оренди житла у довільній формі. Про це заявляє Міністр соціальної політики України Андрій Рева.


Представників молодіжних та дитячих громадських організацій запрошують взяти участь у Парламентських слуханнях

Представників молодіжних та дитячих громадських організацій запрошують взяти участь у Парламентських слуханнях, які відбудуться у залі засідань Верховної Ради України 2 листопада на тему “Ціннісні орієнтації сучасної української молоді”.


Новації в «Електронному кабінеті платника»

Смілянська ОДПІ нагадує, що з 1 липня 2016 року для платників єдиного внеску розширено функціонал електронного сервісу «Електронний кабінет платника» (cabinet.sfs.gov.ua). Платники мають можливість підготувати, заповнити та надіслати звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за новими формами.


Засідання комісії з питань координації дій щодо попередження насильства в сім’ї та жорсткого поводження з дітьми

21 вересня  відбулося засідання комісії виконавчого комітету Смілянської міської ради з питань координації дій щодо попередження насильства в сім’ї та жорсткого поводження з дітьми. Провела засідання начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту управління освіти, молоді і спорту Наталія Маслюк.


Правоохоронцями Смілянщини припинено незаконну діяльність черкасця, якого підозрюють у збуті наркотичних засобів в особливо великих розмірах

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного обігу жителем  Черкащини наркотичних засобів,  за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стануть лекторами в Університеті ІІІ віку

Створення єдиного соціального простору міста Сміла та Смілянського району стає дедалі реальнішим. Про це повідомляється на офіційному сайті Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.