Субсидії на опалювальний період призначатимуться у жовтні

Якщо сім’я подала документи на оформлення субсидії і на неопалювальний період вона не призначена, підстав для хвилювання не повинно бути. Розрахунок розміру субсидій на опалювальний період 2016-2017рр. проводитиметься після початку опалювального періоду, який в Україні зазвичай починається після 1 жовтня. Про це заявляє Міністр соціальної політики Андрій Рева


Смілянські веслувальники стали призерами всеукраїнських героїко-патріотичних змагань

Нещодавно в м.Київ відбулися всеукраїнські героїко-патріотичні змагання з веслування, присвячені героям війни в Афганістані «Пам’ять», в яких активну участь взяли юні веслувальники з нашого міста, вихованці дитячо-юнацького спортивного клубу «Локомотив» (голова Валентин Зеленецький), повідомляють у відділі молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту.


Виховна година пам’яті подій Другої світової війни

Щорічно 22 вересня згідно з Указом Президента України від 30 жовтня 2001 року №1020 в Україні відзначається День партизанської слави. Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися.


Звільнення приватних підприємців від сплати єдиного податку на час відпустки

Смілянська ОДПІ нагадує,  що підприємці, які знаходяться на єдиному податку першої і другої групи та не використовують працю найманих працівників, протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів звільняються від сплати єдиного податку (п.295.5 ст.295 Податкового […]


З 29 вересня синоптики прогнозують на Черкащині потепління

Атмосфера над Черкащиною поступово перебудовується із східного синоптичного процесу на західний. Вночі під впливом західного антициклону і радіаційного вихолоджування повітря температура знизиться до +3+5º, місцями можливі тумани. Вдень з наближенням обширного північно-атлантичного циклону вітри почнуть повертати на південний напрямок, збільшиться хмарність, але суттєвих опадів не очікується. Температура буде в межах +12+14º.


Рятувальники перевірили дії особового складу за сигналом «Збір-Аварія»

З метою підтримання постійної готовності до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації в пожежно-рятувальних підрозділах Управління проведено раптову перевірку за сигналом «Збір-Аварія». 27 вересня о 05:57 ранку співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС отримали спеціальне повідомлення «Увага! Збір-аварія».


Смілянські школярі побували на “Олімпійському уроці” (Відео)


ФСК «Локомотив» ст. Шевченко серед кращих спортивних організацій

У ФСК «Локомотив» ст. Шевченко у межах заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту України, було організовано та проведено традиційний міні-футбольний турнір пам’яті дворазового чемпіона СРСР серед залізничників Леонтія Мороза. Участь у змаганнях брали команди ЛВЧ-2, ШЧ-5, ТЧ-5, лінійних станцій – 38 учасників.


Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 28 вересня

Читайте у випуску: – З нагоди професійних свят вітання працівникам освіти, бібліотекарям та вихователям дошкільних навчальних закладів. – Розклад руху пільгових автобусів.