Для ліцеїстів провели юридичний лекторій «Від правила до права»

У світі існує багато різноманітних правил, за якими ми живемо, щоб був лад у суспільстві. Ми просто живемо і часто не задумуємося над тим, що і як слід робити, як не стати заручником і як вийти з нестандартної ситуації… 21 вересня 2016 року для ліцеїстів був проведений юридичний лекторій на базі ЦМБ ім. О. Журливої, де


Смілянин взяв участь у Паралімпіаді в Ріо

19 вересня у бразильському Ріо-де-Жанейро відбулася офіційна церемонія закриття літніх Паралімпійських ігор, на яких у трійці найкращих команд фінішувала збірна України. Українські паралімпійці дарували нам щодня блискучі результати, щирі емоції та натхнення, за їх виступами спостерігала вся країна.


Смілянка перемогла на Міжнародному фестивалі педагогічних інновацій

22–23 вересня 2016 року на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» проходить дводенний VIII Міжнародний Фестиваль педагогічних інновацій, ініційований обласним інститутом і за організаційного сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» та Міністерства освіти і науки.


Сміляни стали призерами всеукраїнських героїко-патріотичних змагань з веслування

Нещодавно в м.Київ відбулися всеукраїнські героїко-патріотичні змагання з веслування, присвячені героям війни в Афганістані «Пам’ять», в яких активну участь взяли юні веслувальники з нашого міста, вихованці дитячо-юнацького спортивного клубу «Локомотив» (голова Валентин Зеленецький) та здобули такі перемоги:


До Дня миру активні учасники «Країни Гідності» школярі ЗОШ №4 отримали дипломи

21 вересня вся планета відмічає День Миру. Так, цього дня і в Смілянській загальноосвітній школі №4 відбулась святкова урочиста лінійка та благодійна ярмарка. Директор школи Тетяна Трушкова привітала дітлахів з цим важливим Днем, зауважила, що добрі справи кожної людини створюють мир та процвітання в Україні. Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді […]