Свято мікрорайону: квартальні комітети №13, 14, 24


За апеляційною скаргою прокуратури жителя м. Сміла, який обвинувачується у вбивстві, засуджено до 9 років ув’язнення

Судом апеляційної інстанції 29.08.2016 за апеляційною скаргою прокурора скасовано вирок Смілянського міськрайонного суду від 03.06.2015, яким громадянина П. виправдано у зв’язку з недоведенням його вини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу


Свято першого дзвінка-2016 у школі №4


Смілянські регбісти стали переможцями

Нещодавно на спортивно-розважальному комплексі “Арена Живчик” в Черкасах відбувся 7-й відкритий турнір з пляжного регбі на кубок Черкаської області, в якому взяли участь чотири команди.Переможцями турніру стали хлопці зі Сміли РК “Сміла”. Вітаємо переможців! Гравців команд було нагороджено кубком, медалями та грамотами.


Читач коментує відео про здачу колектора

Гарантію на поліетиленову (ПЕ) трубу заводи-виробники дають на 50 років. По ДБН ПЕ трубу потрібно укладати в піщану подушку (повністю засипати піском), так як поліетилен має досить великий коефіціент термічного розширення, при перепадах температур поліетилен при контакті з твердими частками в грунті (камінь, будівельні відходи, залишки асфальту) може з часом пошкодитись.