20 років відзначив смілянський Центр соціально-психологічної реабілітації «Барвінок»

Центр соціально-психологічної реабілітації «Барвінок» відзначив сьогодні ювілейну дату – 20 років з часу заснування. Відзначити разом із працівниками цей ювілей приїхали гості – заступник міського голови Людмила Осейко, начальник управління праці та соціального захисту населення Микола Прокоф’єв, його заступник Олександр Головченко, представник Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді


На Черкащині оголошено попередження про надзвичайну пожежну небезпеку

Як повідомляє Черкаський обласний гідрометцентр, 26-29 вересня у Черкасах та місцями по області утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.


Школярів запрошують взяти участь у Інтернет-олімпіадах, які стартують у жовтні

Із 3 жовтня стартують Інтернет-олімпіади із шкільних предметів. Триватимуть вони до кінця жовтня. Участь можуть взяти учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Черкаської області.


Краєзнавча розвідка Смілянщини: хто заснував Мале Старосілля

Нещодавно у Малому Старосіллі відзначили 360-річний ювілей села. Зазвичай, це досить поважний вік для будь-якого населеного пункту. Вчені називають такі осади історичними (їм обов’язково повинно бути за 300 років!), розповідає почесний краєзнавець України, смілянин Володимир НІКІФОРОВ.


У 23-му дитсадочку вчать малюків здоровому способу життя

Навчальний рік дошкільний заклад №23 «Чипполіно» традиційно розпочав із проведення Тижня фізкультури і спорту. Було проведено ряд заходів, спрямованих на формування у дітей уявлень про спорт та здоровий спосіб життя.


Завтра прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Осейко

Згідно графіку прийому смілян 27 вересня 2016 року з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Семенівна Осейко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Будьте обережні! Правоохоронці нагадують про основні види сучасних шахрайств

Нині, коли інформаційні технології не стоять на місці, а постійно розвиваються, шахраї теж шукають нові шляхи для вдосконалення своєї протиправної діяльності. Телефонні здирники постійно вигадують нові схеми свого «заробітку». Їх ціль – налякати жертву і змусити її до швидких та необдуманих вчинків, інформують у секторі комунікації в Черкаській області.


Роз’яснення податківців щодо додаткового блага

Смілянська ОДПІ повідомляє, що дохід з джерелом їх походження з України – будь-який дохід, отриманий резидентами або нерезидентами, у тому числі від будь-яких видів їх діяльності на території України (включаючи виплату (нарахування) винагороди іноземними роботодавцями), її континентальному шельфі