Синоптики про погоду на Черкащині: до кінця робочого тижня буде прохолодно, місцями дощ

Друга декада вересня видалась загалом теплою, однак з 15 вересня відбувся перехід від літа до осіннього режиму погоди, а внаслідок затоку повітряних мас із північних широт спостерігалось суттєвепохолодання, інформують у Черкаському обласному гідрометцентрі.


Учні Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів нагадали правила безпеки на дорозі

З 20 серпня по 20 вересня з метою поліпшення роботи з профілактики дорожньо-транспортного травматизму серед учнів в державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» пройшли профілактичні заходи «Увага! Діти на дорозі!».


Подітківці нагадують про заборону реклами алкогольних напоїв

Смілянська ОДПІ нагадує, реклама алкогольних напоїв за допомогою заходів рекламного характеру (крім спеціальних виставкових заходів алкогольних напоїв) забороняється. Реклама алкогольних напоїв на спеціальних виставкових заходах шляхом безоплатного їх надання безпосередньо зацікавленим та/або професійним відвідувачам, організатор яких обмежив відвідування заходу тими особами, яким відповідно до законодавства дозволяється продавати товар, що демонструється


День міста 10.09.2016р. “Танцювальний калейдоскоп” від творчих колективів міста (відео)


У вагонному депо ім. Т. Шевченка запропонували найефективніший засіб проти крадіїв зерна

Останнім часом у межах регіональної філії «Одеська залізниця» почастішали крадіжки зернових з вантажних поїздів. Зловмисники ломом віджимають кришки люків зерновозів, що призводить до просипання вантажу без пошкодження запірно-пломбувального пристрою. Зафіксовано випадки, коли не ставало декількох тонн зернових.


НА ДОРОГАХ ЧЕРКАЩИНИ ВЖЕ ЛІКВІДУВАЛИ ПОНАД 300 ТИСЯЧ КВАДРАТНИХ МЕТРІВ ЯМКОВОСТІ

Дорожники продовжують ладнати автошляхи. Так, в області з початку року ліквідовано 305 295 м2 ямковості дорожнього покриття. З них на дорогах державного значення – 222 297 м2, місцевого значення – 82 998 м2. Упродовж минулого тижня з 08 по 15 вересня цього року працівники підрядної організації усунули 9 616 м2 ямковості на дорогах загального користування. Роботи проводились на дорогах державного та місцевого значення […]


Відбулося засідання організаційного комітету з відзначення Дня захисника України

Під головуванням першого заступника міського голови Олексія Гончаренка відбулося перше засідання організаційного комітету з відзначення Дня захисника України. Олексій Петрович наголосив на головній меті проведення заходів – це вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України.


Анонс випуску газети “СМІЛА” від 21 вересня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 21 вересня. Читайте у випуску: Міська рада відновила пільговий проїзд та обрала виконавчий комітет. Професійне свято відзначають працівники машинобудівної галузі.


Смілянське об’єднане управління Пенсійного фонду України Черкаської області повідомляє

22 вересня поточного року начальником Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області буде проводитися виїзний прийом громадян за місцем проживання в селі Сердюківка, а саме:


День міста 10.09.2016р. Святкові заходи у міському парку культури та відпочинку (відео)