Заповнюємо таблицю щодо сум нарахованого єдиного внеску правильно

Пояснення надає Зоя ШУШАРІНА, завідувач сектору ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем. – Основним джерелом наповнення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру є звітність страхувальників. Незважаючи на те, що функцію прийому звітності покладено на органи фіскальної служби, управліннями Пенсійного фонду України продовжується здійснюватись контроль за якістю наповнення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру.


Смілянські підприємства-банкрути мають найбільшу в області заборгованість з заробітної плати серед держпідприємств

На цьому наголосив перший заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Коваль, відкриваючи засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.


Смілянин витримав неймовірне фізичне навантаження і став “Залізною людиною” України

Анатолій Танцюра, житель с. Холоднянське Смілянського району став шостим на змаганнях з триатлону “IRONMAN”. 10 вересня, у День фізичної культури і спорту в Україні, відбулися змагання серед чоловіків з триатлону


У Смілі працювали учасники руху «Мандрівний волонтерський табір «Будуємо Україну разом» (відео)


За 8 місяців Смілянська ОДПІ мобілізувала до Державного бюджету більше 20 мільйонів гривень військового збору

Начальник Смілянської ОДПІ Костянтин Синьогуб на зустрічі з платниками податків звернув увагу, що за підсумками 8 місяців Смілянська ОДПІ мобілізувала військового збору до Державного бюджету 20 мільйонів 150 тисяч гривень та розповів про оподаткування військовим збором сум допомоги по вагітності та пологах, яку отримує платник податку з бюджетів та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування.


Чи потрібно обмінювати свідоцтво про реєстрацію ТЗ, якщо змінилася назва вашої вулиці?

Хвиля перейменувань вулиць у містах та селах України, як і на Черкащині зокрема, викликає у автовласників ряд логічних запитань, стосовно зміни документації, яка містить інформацію щодо місця проживання власників авто. Одне з частих запитань, – «чи потрібно обмінювати свідоцтво про реєстрацію ТЗ, якщо змінилася назва вулиці?»


Обмін грошових купюр під приводом грошової реформи один з чергових шахрайських схем

Незважаючи на широку профілактично-роз’яснювальну кампанію та регулярні попередження з боку поліції, і далі надходять звернення від потерпілих які були ошукані зловмисниками саме таким способом.. Найчастіше жертвами шахрайства під приводом проведення грошової реформи та обміну коштів  стає наймеш соціально захищена верства населення – пенсіонери.


Англійця привабила смілянська залізниця

Із англійцем Робертом Ентоні ми познайомилися у міському краєзнавчому музеї. Він ретельно розглядав експозиції. Щоб поспілкуватися з відвідувачем та здолати мовний бар’єр, мобілізували всі свої знання англійської. І розмова таки вийшла! Роберт охоче погодився дати інтерв’ю, сфотографуватися, залишив контактні дані та побажання у Книзі відгуків. Гість із Англії розповів, що мандрує світом, в т.ч. Україною.


Завтра прийом громадян проводить секретар міської ради Віктор Федоренко

14 вересня 2016 року з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


На Смілянщині в найближчі дні утримається надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології повідомляють про надзвичайну пожежну небезпеку по м. Сміла та Смілянському району в найближчі дні. “13-16 вересня у Черкаській області утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека”, йдеться у повідомленні синоптиків.