В області говорили про ефективне використання державного майна

Як забезпечити ефективне використання державного майна, яке роками не використовувалось органами управління та балансоутримувачами і потребує великих капіталовкладень?


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 1 грудня


Смілянські комунальники готові до боротьби з ожеледицею

Смілянський “Комунальник” підготував до зими протиожеледну суміш та просить смілян бути свідомими і не красти розфасовану суміш, яку заздалегідь розкладають біля громаських місць.


Цьогоріч понад 800 черкащан з інвалідністю успішно працевлаштувані

Підібрати кандидата на інклюзивну вакансію можуть допомогти в службі зайнятості. Саме там знаходяться найповніші реєстри, що дозволяють підібрати фахівців, які найкраще відповідають вимогам і запитам роботодавців


Верховна Рада присудила премії найкращим учасникам ЗНО і освітянам

Українські парламентарі ухвалили рішення про присудження премій Верховної Ради України випускникам шкіл, які найкраще склали ЗНО цього року, педагогічним працівникам, а також молодим ученим.


«Безпечна Черкащина»: правоохоронці на відеоселекторі обговорили реалізацію програми

Учасники визначили пріоритетні напрямки подальшої роботи у співпраці з органами місцевого самоврядування та реалізації програми «Безпечна Черкащина».


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 1 грудня


Кошти за використання українських надр спрямують дітям

Президент України Володимир Зеленський ініціює законопроект про економічний паспорт українця, відповідно до якого плата за використання надр накопичуватиметься на персональних рахунках українських дітей


Понад 25 тисяч біометричних документів оформили черкащани восени

У листопаді 3 709 черкащан звернулися до підрозділів Міграційної служби для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та 4 535 – для оформлення ID-картки.


113 тисяч ривень збитків: водний патруль виявив рибалку-порушника

Цієї ночі інспектори роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області та працівники Державної екологічної інспекції провели заходи з протидії незаконному вилову водних біоресурсів.