Дітям про їх права


У Смілі знизили тариф на теплопостачання. Але не всім (відео)

Новини Сміли у сюжетах телестудії “ТЯСМИН” на обласному телеканалі Ільдана щосереди (11.45, 15.15, 20.45) і щосуботи(7.00, 17.45), у щоденних новинах


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 2 грудня


Завезли протиожеледну суміш


Насильство в сім‘ї: запобігти та допомогти

Насильство у сім‘ї, насильство над жінками, а особливо над дітьми, – це тема, яка викликає біль, страх та відчай, проте вона є актуальною у нашому суспільстві.


Юні сміляни стали учасниками передноворічного майстер-класу

Майстер-клас з виготовлення новорічних декорацій провели в дитячій міській бібліотеці. На творчий урок завітали учні 4-А та 6-А класів (класні керівники Світлана Григор та Раїса Осадча).


Рибінспектори виявили рибалок-порушників, які завдали шкоди майже на 700 тисяч гривень

В ніч з 1 на 2 грудня Черкаський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався в урочищі «Байкал» поблизу с. Худяки Черкаського району.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 2 грудня


За позовом прокуратури громаді повернуть землю під незаконно встановленою газозаправною станцією

Господарський суд Черкаської області задоволив позов прокурора в інтересах держави та скасував державну реєстрацію права приватної власності на нежитлову будівлю газозаправної станції


Смілянські ліцеїсти стали учасниками години правової інформації “Я маю право”

Година правової інформації “Я маю право” відбулася сьогодні в дитячій книгозбірні. Учасниками заходу стали учні І-М курсу НВК Ліцей “Лідер” (класний керівник Олена Діденко).