У міській лікарні збільшують кількість послуг


З 25 до 27 грудня медичну допомогу смілянам надаватимуть у черговому кабінеті

До уваги смілян. Центр первинної медико-санітарної допомоги інформує, у святкові дні: 25, 26, 27 грудня медичну допомогу дорослому населенню надаватимуть в черговому кабінеті №108


На Черкащині за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі житлових будинків

Близько 14:00 у селі Вершиці Черкаського району на вулиці Стежка, виникла пожежа в кімнаті житлового будинку.


Відбулася 35 сесія Смілянської міської ради

23 грудня у міській раді відбулася 35 сесія VII скликання. Перед сесією, під головуванням депутатів міської ради Юлії Любченко, Людмили Бандурко та Мар’яни Криворучко, відбулись засідання постійних комісій.


Територіальні громади Черкащини вперше на електронних торгах продали права оренди земельних ділянок

Через електронну торгову систему «Прозорро.Продажі», що перебуває в державній власності, територіальні громади Черкаської області продали права оренди п’ятьох земельних ділянок загальною площею 8,78 га.


Прокуратура вимагає передати державі земельну ділянку, вартістю понад 13 млн грн

Звенигородська прокуратура подала до Господарського суду Черкаської області позовну заяву про витребування у власність держави земельної ділянки лісогосподарського призначення вартістю понад 13 млн грн.


Молодим ученим пропонують стипендії на стажування у Відні

Молодим українським науковцям пропонують пройти оплачуване стажування в австрійському Інституті гуманітарних наук у Відні. Про це інформує osvita.ua.


У Смілі рятувальники витягнули із вогню двох чоловіків

23 грудня близько 02:30 у Смілі на вулиці Шевченка в двоповерховому житловому будинку виникла пожежа. На місце події прибув черговий караул 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини.


У Смілі запрацював пункт обігріву

У зимовий час у населених пунктах Черкаського району діють пункти обігріву, які в переважній більшості розташовані в приміщеннях місцевих рад і працюють з 08.00 до 17.00. Про це повідомила голова Черкаської РДА Валерія Бандурко.


За вихідні єгерська служба склала два адмінпротоколи на порушників правил полювання

З початку року мобільними рейдовими групами, до складу яких входять представники державної лісової охорони ДП «Смілянський лісгосп», проведено 113 рейдів, у результаті яких складено 19 адмінпротоколів на 10,9 тис. грн штрафів