Виграли призи і подивились казку


Кам’янчанка у Смілі презентувала книгу віршів


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 28 грудня


Із 1 січня буде відмінено 17 рейсів автобусів, які курсують зі Сміли у села

Із 1 січня 2022 року відміняються рейси на приміських автобусних маршрутах зі Сміли до Черкас та 6 сіл району. Зміни стосують маршрутів зі Сміли до сіл Березянки, Попівка, Плескачівка, Санжариха


Із січня до кінця березня у Смілі частково відмінено пільгове перевезення

У Смілі на засіданні комісії з питань техногенно-еколооічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили продовжити до 31 березня 2022 року включно на всій території Смілянської громади


У Смілянську лікарню придбають стаціонарний рентгенапарат

П’ять мільйонів гривень цільової субвенції з держбюджету спрямували депутати постійної комісії із питань соціально-економічного розвитку бюджету та фінансів на придбання стаціонарних рентгенапаратів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 28 грудня


Нелегальні мігранти, яких виявили на Черкащині, оперативно сплатили штрафи та виїхали з України

У Звенигородці працівники відділу Управління ДМС у Черкаській області на території місцевого продовольчого ринку виявили 37-річну громадянку Республіки Вірменія. Жінка протермінувала дозволений строк перебування в Україні.


Смілянам, які мають у власності чи користуванні землю, нагадують про податкову декларацію

Смілянам нагадують, платниками земельного податку є власники ділянок та землекористувачі, а об’єктами оподаткування – земельні ділянки, які перебувають у власності або користуванні.


18 черкащан отримали бустерну дозу вакцини проти коронавірусу

В Україні розпочали вводити ревакцинальну дозу проти COVID-19. Як повідомила заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова, у нашій області додатковою дозою усього вакцинувалися 138 людей, бустерною – 18.