Патрульні повернули додому літню жінку

Увечері поліцейські отримали виклик від заявниці про те, що її мати пішла з дому та не повернулася. Також донька повідомила, що 80-річна жінка має смартгодинник, завдяки якому поліцейським вдалося встановити


«Герої завжди поміж нас»: діти зустрілися із волонтером Віктором Овчаренком

Міжнародний день волонтера відзначають у світі 5 грудня з 1985 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. В Україні волонтерський рух визнали 10 грудня 2003 року постановою Кабінету Міністрів.


Працівники служби охорони обговорили забезпечення судової безпеки в умовах збройного конфлікту

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області взяли участь в обговоренні реалізації Ініціативи «Модельні суди» – «Забезпечення судової безпеки в умовах збройного конфлікту».


В області започаткували роз’яснювальні зустрічі про програму «еПідтримка»

Понад 8 млрд грн спрямують на розвиток сфер культури та спорту завдяки програмі «еПідтримка». Згідно з цією ініціативою Президента України, вакциновані українці отримають по 1000 грн від держави.


Привітали та відзначили волонтерів


Смілянські колегіанти зібрали допомогу до Міжнародного Дня волонтера

Волонтерство для школярів є невичерпним джерелом набуття громадянської освіти, можливістю вчитися та сприяти розвитку солідарності в країні, можливістю реалізувати себе у служінні суспільству.