У гімназії влаштували Андріївські вечорниці

У гімназії розпочався цикл новорічно-різдвяних свят. Учні зібралися на Андріївські вечорниці. Дівчата заздалегідь підготували частування і запросили хлопців на гостини, демонстрували красу і хазяйновитість.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 13 грудня


Погода на Черкащині перебудовується на зимовий лад

Домінування південних процесів в атмосфері забезпечило теплий початок календарної зими. Перша десятиденка посіла 6 позицію в рейтингу найтепліших за останні 30 років метеорологічних спостережень.


Скільки українці відпочиватимуть на новорічно-різдвяні свята?

ТСН.ua розповідає, які дні стануть новорічними вихідними на початку 2022 року. Перший офіційний новорічний вихідний чекає на нас на Різдво, 25 грудня, яке припадає 2021 року на суботу.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 13 грудня


Для душі: зима у віршах Євгенія Юхниці

Я буду пити каву і чекати сніг. Повітря ним – аж дихає. Незайманим, впаде до ніг Хрумким для перехожих викликом.


Увага! Завтра на дорогах Черкащини очікується ожеледиця

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності. 14 грудня по Черкаській області та м. Черкаси на дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ).


Спецпризначенці швидко відшукали чоловіка, який стріляв посеред вулиці

9 грудня близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що невідома особа з пістолета стріляє в бік статуеток пішоходів на вулиці Героїв Майдану у Черкасах.


Прокуратура домоглася, щоб суд скасував виправдувальний вирок щодо нетверезого водія

За принципової позиції обласної прокуратури апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора та скасував виправдувальний вирок і виніс новий вирок


Під час ялинкової кампанії на Черкащині діє телефонна “гаряча лінія”

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства протягом грудня працюють консультаційні телефони “гарячої лінії” (0472) 37-00-72, 37-03-75 (у робочий час).