П’ять обдарованих дітей отримуватимуть стипендію голови Черкаської ОДА

Хто отримає стипендії голови Черкаської ОДА, вирішували на міжвідомчій нараді в Черкаській ОДА під керівництвом заступниці голови Черкаської ОДА Лариси Кошової.


На Дніпрі у Черкасах потонув чоловік

26 грудня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що напередодні 24 грудня у Черкасах, в річці Дніпро в районі “Селена”, зник чоловік. Водолази відділення пошукових водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення на відстані близько 3 метрів від берега тіло зниклого знайшли та підняли на берег, повідомили в обласному управлінні ДСНС.


Правоохоронці затримали 28-річного чоловіка, який продавав наркотики

Поліцейські Черкаського районного управління затримали черкащанина, який незаконно зберігав та збував особливо небезпечний наркотик.


Курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки врятували двох рибалок (ВІДЕО)

25 грудня курсанти 2 курсу ЧІПБ Денис Коваль, Юрій Нарижний та Сергій Шкуматов, несли службу на навчально-тренувальному комплексі інституту в районі Дахнівки у Черкасах.


Відвідувачі судових устав Черкащин намагалися пронести цьогоріч 1800 заборонених предметів

У приміщенні Черкаського апеляційного суду підбили підсумків службової діяльності Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області за 2021 рік.