Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 30 листопада


Він навчив нас обожнювати українську пісню


Черкаські рятувальники ліквідували пожежу на Центральному ринку

30 листопада о 15:37 до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про пожежу торгівельного павільйону на території Центрального ринку, на вулиці Небесної Сотны у Черкасах.


У водосховище випустили ще 700 кг зарибку

На Черкащині триває осіннє зариблення. 30 листопада вселили водні біоресурси до Кременчуцького водосховища в межах Черкаської області.


Зустріч з прекрасним: юна смілянка представила колегіантам свої вірші

Поезія варта того, щоб бути постійною супутницею у нашому житті, надихати, підтримувати, навчати та любити, а зустріч з талановитою дитиною, творцем прекрасного, завжди вабить школярів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 30 листопада


ОСББ пропонують долучитися до держпрограми «Енергодім»

В Україні діє державна Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім». 39 ОСББ області вже подали заявки до Фонду. Це – сьоме місце по Україні.


У додатку «Дія» з’явиться COVID-сертифікат у PDF-форматі

Отримати документ у PDF-форматі дуже легко. Треба лише натиснути на свій міжнародний COVID-сертифікат і в меню вибрати «Завантажити сертифікат (PDF)». Ви можете завантажити його на телефон або надіслати в месенджер.


Рибінспектори виявили порушника, який “павуком” завдав майже 35 тис. грн збитків

29 листопадада Черкаський рибоохоронним патрулем викрито грубе порушення природоохоронного законодавства. Інцидент стався на ставі «Мегометрівський» в Умані.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 30 листопада