Соціальний проєкт до Дня Збройних сил України


До вихідних у нашому краї буде некомфортна погода – із дощами і туманом

Черкащина у зоні теплого атмосферного фронту. На фоні невеликих дощів температура повітря підвищується. Як інформують в обласному гідрометцентрі, у вівторок буде відносний сплеск тепла. Інтенсивність опадів збільшиться.


Відважні та непереможні Герої нової України


На підтримку бджільництва в області спрямували 21 млн грн дотацій

У 2021 році за нарахуванням дотації звернулися 2043 суб’єкти господарювання, які утримують 106 188 бджолосімей. Їм нарахували дотації в розмірі 21 млн гривень, що майже в два рази більше минулорічної нарахованої суми дотації. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА з посиланням на обласній Департамент агропромислового розвитку. Згідно наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від […]


У дитячій бібліотеці запрацювала виставка творчих робіт майстрині Наталії Абажей

Персональна виставка творчих робіт Наталії Абажей «Світ фантазії та творчості» діє у читальному залі сектору обслуговування учнів 1-4 класів та дошкільнят центральної бібліотеки для дітей.


Доставка майбутнього вже поряд: смілянські школярі представили цікаві проєкти

У школі №7 відбулася Декада проєктів під гаслом «Доставка майбутнього». Доставка товарів – це наразі дуже затребувана послуга, особливо у зв’язку з останніми подіями.


В області привітали працівників Батальйону поліції особливого призначення

6 грудня в приміщені обласного Главку відбулися урочисті заходи з нагоди Дня створення Батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області.


Смілянські гімназисти до Дня збройних сил України передали захисникам у зону ООС подарунки

Гімназисти привітали наших захисників із Днем збройних сил України. Із побажаннями здоров’я, бадьорості, військового герцю та з нагоди свята відправили у зону операції об’єднаних сил


Розстріляний талант Миколи Вороного


Юні сміляни побували на фабриці ялинкових прикрас

Учні 5-В класу школи №1 завітали на екскурсію на фабрику ялинкових прикрас у Клавдієво-Тарасово. Подорож для дітей була довгоочікуваною та цікавою, розповідають у навчальному закладі.