Вітання міського голови Сергія Ананка


Вітання від голови Черкаської РДА Валерії Бандурко


Дорогі жителі Сміли та Смілянщини! Вітаю вас з Новим роком і Різдвом Христовим

Нехай у році, що минає, залишаться усі негаразди, а новий зарясніє плідною працею, успіхом, цінними здобутками, порозумінням. Нехай щедрим він стане і на міцне здоров’я, світлу радість, добробут і затишок для кожної родини


Вітання голови Білозірської громади Володимира Міцука


Дорогі сміляни! Від щирого серця вітаємо вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Рік 2022-й вже невдовзі стане повноправним господарем на нашій землі. У ці передсвяткові дні наші серця сповнюються особливими бажаннями та сподіваннями, планами та мріями.


Вітання депутата міської ради Романа Косенка


Дорогі земляки! Щиро вітаємо вас з прийдешнім Новим, 2022 роком та Різдвом Христовим!

Це радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування дива і душевного тепла, надії. Бажаємо всім щастя, натхнення, здійснення професійних планів, особистих бажань, усіх мрій та задумів


Намагаючись втекти від патрульних нетверезий водій в’їхав у дерево

Вночі на вулиці Чигиринська у Черкасах, поліцейські помітили авто Daewoo Lanos, який підпадав під орієнтування та міг бути причетним до злочину.


Дорогі земляки сміляни! Шановні працівники та ветерани підприємства!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Хай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток, а світло Віфлеємської зорі освітить ваші серця благодаттю і любов’ю.


Шановні освітяни, ветерани освітньої галузі! Від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Хай ця зимова пора сповнить ваші серця радістю і всеосяжним добром, додасть наснаги у величній праці та утвердить її значущість на благо процвітання освіти.