Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 16 грудня


Підприємство, яке постачало газ у навчальний заклад за завищеними цінами, має повернути 300 тисяч гривень

Прокуратура довела у суді незаконність збільшення ціни на газ для одного із вищих навчальних закладів, а товариство має повернути до державного бюджету майже 300 тисяч гривень.


Вебпортал Пенсійного фонду України – для роботодавців і працівників

Жителям Черкащини нагадують, Портал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) призначений не лише для пенсіонерів, а й для роботодавців та застрахованих осіб.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 16 грудня


Уряд вніс зміни до пілотного проєкту ,,муніципальна няня”

Сьогодні Кабінетом Міністрів затвердждено постанову ,,Про внесення змін до Порядку відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років „муніципальна няняˮ.


У житловому будинку через піч сталася пожежа

16 грудня у селі Лебедин виникла пожежа у приватному житловому будинку, що розповсюдилась на площі 20 квадратних метрів.


Завдяки уважному громадянину, патрульні відсторонили затримали нетверезого водія

Учора вночі поліцейським надійшов виклик про те, що на вулиці Сергія Амброса у Черкасах водій, керуючи автомобілем Opel Vectra, створює аварійні ситуації.


“Дія” оновила сертифікат для авторизації

Відсьогодні увійти в Дію можна за допомогою BankID НБУ, обравши банк, у якому є рахунок. Про це інформують у Телеграм-каналі “Дії”.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 16 грудня


Вночі на автошляху «Київ-Одеса» зіткнулися дві вантажівки

15 грудня близько 23:30 на автошляху «Київ-Одеса», сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів Volvo та MAN.