Cильні духом. До Міжнародного дня людей з особливими потребами


Соціальний захист людей з інвалідністю: практики та перспективи


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 3 грудня


Біля одного із сіл виявили незаконну масштабну вирубку дерев

В межах Телепинської сільської ради правоохоронці виявили маштабну вирубку деревини. Відкрито кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України.


Очільниця та голова профспілки смілянського інтернату отримали відзнаки

Із вітальним візитом до Смілянського психоневрологічного інтернату прибули директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації Руслан Чикало


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 3 грудня


Вранці у гаражі загорівся автомобіль

3 грудня близько 07:15 у Ватутіному на вулиці Миру, в приміщенні металевого гаража виникла пожежа автомобіля Skoda Octavia. Пожежу ліквідували рятувальники 6-ї та 7-ї пожежно-рятувальної частин.


Костянтинівська бібліотека отримала в подарунок книгу від видавництва «АССА»

На честь свого 12-річчя видавництво «АССА» підтримало українські бібліотеки, оголосивши місяць подарунків. З 15 листопада до 15 грудня кожна бібліотека України має можливість отримати презент — книгу


У Смілі привітали волонтерів

5 грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Свято було засновано ще у 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН.


Українці за «вакцинальну» тисячу зможуть купити книги

1000 грн за повний курс вакцинації від COVID-19 можна буде використати на придбання книг. Про це повідомила міністр економіки Юлія Свириденко на своїй сторінці у Facebook, передає osvita.ua.