У Смілі відзначили День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, який відзначають у день початку війни – 22 червня у міському Будинку культури зібралися ветерани війни, учасники АТО, керівники міста та району, громадськість.


У Черкаській області учасники АТО отримали у власність більше як 1700 гектарів землі

За рішенням Головного управління Держгеокадастру Черкаської області й органів місцевого самоврядування учасникам АТО та членам сімей загиблих воїнів надали у власність 1 263 земельні ділянки загальною площею 1739,2 гектара. Із них землевпорядна служба передала 1 154 ділянки площею понад 1 685 гектарів.


У Смілі о четвертій ранку розпочалися заходи до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Сьогодні з першою ранковою зіркою, у час, коли 75 років тому розпочалася війна, в Смілі біля Меморіалу Слави відбувся урочистий мітинг присвячений Дню скорботи і вшануванню пам’яті жертв війни в Україні.


На Смілянщині триває операція «Небезпечний вантаж»

Комплекс цільових заходів проходитиме з 15 по 30 червня. У цей період правоохоронці будуть здійснювати посилений контроль за дотриманням законодавства водіями, які здійснюють перевезення небезпечних вантажів, перевірятимуть наявність у них необхідних документів, повідомляє Смілянський ВП ГУНП.


Огляд погодних умов другої декади червня на Смілянщині

За даними метеостанції Сміли друга декада червня на Смілянщині характеризувалася нестійкою погодою. Так, початок декади розпочався «травневою» прохолодою а завершився справжнім літнім теплом, коли температура повітря досягала або перевищувала показники липневої норми. Декада видалась дощовою, з надмірною кількістю опадів.


Новини Сміли у номері газети «Сміла» від 22 червня

На сторінках часопису: Наближаються державні свята – День Конституції України та День молоді. Сміляни активно звертаються в управляння житлово-комунального господарства щодо створення ОСББ.


Смілянщина за результатами призову до Збройних Сил України виконала завдання дуже добре

В області вийшли на завершальний етап призову на строкову військову службу. До кінця місяця лави Збройних Сил України та інших військових формувань поповнять 554 призовників, повідомив обласний військовий комісар Євген Курбет під час прес-конференції.


Проблемні питання децентралізації влади обговорювали на Черкащині

Заступник міського голови Людмила Осейко взяла участь у засіданні регіональної платформи на тему: «Обговорення змін до Конституції України в частині децентралізації влади», яке проводило Черкаське РВ АМУ, повідомляє сайт Смілянської міської ради.