До свята у центрі Сміли влаштували танцювальний батл

Поряд із спортивними майданчиками розгорнувся на центральній площі міста танцювальний батл. Це своєрідні змагання, в яких беруть участь по 2 танцюристи.


Смілянська молодь відзначає День Конституції спортивними заходами

У програмі культурно-масових заходів до Дня Конституції України багато спортивних заходів.  Їх девіз  – “Стань кращим!” Центральну площу Сміли розподілили на локації, де можна випробувати сили у армреслінгу, кросфіті, підтягуванні на перекладині.


У центрі Сміли розгорнулися баскетбольні баталії

У центрі міста молодь, дітей та дорослих зібрали спортивні заходи. Традиційними серед них є змагання з баскетболу. Вони у Смілі проводяться тривалий час і стали невід’ємною  частиною заходів до Дня молоді та Дня Конституції, Дня Незалежності та Дня міста.


Штормове попередження по Черкаській області

У найближчу годину з утриманням до кінця доби 28 червня очікуються грози, місцями по області шквали 15-20 м/с та град. Начальник  Черкаського метеоцентру                                                        В.С.Постригань


У Смілі розпочали відзначати День Конституції України

У Смілі розпочалися урочистості з нагоди Дня Конституції України. Відкрили святкову програму заходів, яка триватиме увесь день у різних куточках міста урочистим мітингом та  покладанням квітів до пам’ятника Тараса Шевченка.  Вшанувати українського поета прийшли керівники міста, депутати міської ради, залізничники, жителі мікрорайону та інші небайдужі сміляни. З нагоди 20 річниці з Дня Конституції України присутніх […]


Смілянин Олександр Левченко серед кращих оглядачів вагонів

Нещодавно на базі вагонного депо Знам’янка регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» пройшов другий тур конкурсу професійної майстерності оглядачів вагонів.


Вітання з Днем Конституції України

Дорогі сміляни! Вітаємо вас з великим святом – Днем Конституції України! Саме Конституція наголошує на найвищій цінності, яка є у світі – це людина! Конституція стоїть на захисті нашого життя і здоров’я, честі й гідності, свободи і безпеки.