Відбулося засідання профільної депутатської комісії з питання ТОВ “Сміла Енергоінвест” (відео)

Відбулося засідання профільної депутатської комісії з питання ТОВ “Сміла Енергоінвест”.


Смілянські школярі під час літнього відпочинку зустрілися із бійцем АТО

Сьогодні учні 4-х кл. школи №5 та учні 6-А кл. гімназії ім. В.Т. Сенатора мали змогу зустрітися зі справжнім Героєм нашого часу, нашим земляком  Андрієм Вовком, учасником АТО, сержантом – розвідником ЗСУ, який завітав на зустріч зі школярами до дитячої міської бібліотеки.


Погодні умови на Смілянщині у травні та прогноз на червень

Останній місяць календарної весни на Смілянщині видався помірно теплим та відзначився надмірними опадами. Середня за місяць температура повітря становила 15,3°, що відповідає кліматичній нормі. Максимальна температура повітря досягала 26°, мінімальна становила 3°. Дощі різної інтенсивності, часто у супроводі гроз,


Учасниця зі Сміли у числі переможців Всеукраїнського конкурсу малюнків серед дітей з цукровим діабетом

Цього року однією із переможців Сьомого Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з цукровим діабетом стала учасниця з м. Сміла – Марина Землякова. Ініціатива проводиться в рамках довгострокової програми компанії Санофі «Діабет. Допоможемо разом» під егідою Асоціації дитячих ендокринологів України, щоб підтримати маленьких пацієнтів з діабетом та їхні родини і зменшити психологічний тиск, викликаний хворобою.


У Смілі майбутніх батьків запрошують на тренінг відповідального батьківства

З появою дитини в родині, чоловік і жінка свідомо або неусвідомлено здобувають нову роль – батьків. Прийняття батьківської ролі відбувається раз і назавжди. Здатність бути батьком або матір`ю не завжди збігається із психологічною готовністю до батьківства.


Смілянське подружжя переселенців: вона виховує грації, а він – сильних духом

У Будинку дитячої та юнацької творчості віднедавна працює гурток гімнастики. Його керівник Ксенія Мартіян переїхала на Черкащину із зони АТО разом з чоловіком та двома донечками. Нині живуть у Смілі.


Патріотична екскурсія Смілою

Мені випала нагода взяти участь у соціальному проекті «Патріотичні екскурсії Україною», ініційованому Міністерством освіти, молоді та спорту, Просвітницькою Сотнею Майдану.


До відома керівників суб`єктів господарювання та громадян Сміли

У місті Смілі при відділі з питань цивільного захисту та оборонної роботи виконавчого комітету Смілянської міської ради працює навчально-консультаційний пункт Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області.


Новини Сміли у цифрах

За даними міського відділу охорони здоров’я, за тиждень з 23 до 29 травня у пологовому відділенні міської лікарні народилося 3 дівчинки. За тиждень міська станція швидкої медичної допомоги одержала


Погодня ситуація на Черкащині – до кінця тижня істотних опадів вже не буде

Черкащина перебуває у зоні впливу антициклону з півночі. Спостерігається помірно тепла та переважно суха погода. Температурний фон минулої доби становив 18-19° і відповідав кліматичній нормі.