Відбулася XIX сесія Смілянської міської ради (відео)

Сьогодні відбулася XIX сесія Смілянської міської ради.


Допоможіть знайти злочинців!

Працівники поліції встановлюють осіб як в ніч на 9 червня скоїли розбійний напад на родину в селі Носачів Смілянського району.


Ремонтують дорогу Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань

Відучора ДП «Черкаський облавтодор» силами субпідрядника ТОВ «Транстроймеханізація» розпочав роботи з покращення транспортно-есплуатаційного стану автомобільної дороги загального користування державного значення Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань км 57+515 – км 58+712.


Феномен смілянина Івана Петряка

За последний год он стал игроком сборной Украины, получил приглашение в «Шахтер» и заставил говорить о себе всю страну. В чем феномен Ивана Петряка – в материале footballua.tv.


Чи вважається сума сплати єдиного внеску для ФОП на загальній системі витратами

Відповідно до п.п. 177.4.3 п. 177.4 ст. 177 Податкового кодексу України до переліку витрат, безпосередньо пов’язаних з отриманням доходів фізичною особою – підприємцем від провадження господарської діяльності на загальній системі оподаткування належать зокрема, суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування


Смілянському кооперативу передали обладнання, закуплене за кошти Європейського Союзу

Два новостворені сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи отримали у користування обладнання для сушіння фруктів, придбаного за кошти Європейського Союзу. Серед них – СОК «Родзинка», розташований в селі Костантинівка, Смілянського району. Загалом же сушарки отримали п’ять кооперативів.


Особистий прийом громадян у Смілі проводить перший заступник міського голови

Сьогодні, 9 червня, згідно з графіком, у Будинку рад проводить особистий прийом громадян перший заступник міського голови Гончаренко Олексій Петрович. Прийом з 15:00 до 17:00.


Смілянські поліціянти про негативні наслідки наркоманії

У м. Сміла та Смілянському районі працівниками правоохоронних органів систематично виявляються злочини пов’язані із збутом та вживанням наркотичних засобів.