Хірург зі Сміли присвятив авторську пісню колезі, який зараз на Сході України

Під час святкового концерту у міській поліклініці для дорослих пісні, зокрема і авторські, виконав Андрій Пастухов – лікар-хірург екстреної медичної допомоги родом з Луганщини, який переїхав на Черкащину в зв’язку з АТО, нині працює у Смілянській міській поліклініці для дорослих.


Медичних працівників у Смілі привітали з професійним святом

У третю неділю червня в Україні за багаторічною традицією, відзначають День медичного працівника. Цього року його святкують 19 червня. Медичних працівників міста напередодні привітала міська влада у трудових колективах. Від виконавчого комітету міської ради, від секретаря міської ради Віктора Федоренка, від себе привітала медиків заступник міського голови Людмила Осейко.


Смілянський РЕМ застерігає рибалок не ловити рибу під лініями електропередач

Смілянський район електричних мереж нагадує та попереджає: ловити рибу поблизу та під повітряними лініями  електропередач – НЕБЕЗПЕЧНО ДЛЯ  ЖИТТЯ! Щороку сумна статистика поповнюється новими жервами і підтверджує, що рибальство поблизу ліній електропередач може стати фатальним.


У вихідні на Черкащині очікується тепла та сонячна погода

Літо впевнено крокує Черкащиною. Спостерігається сонячна та дуже тепла погода. Середньодобова температура повітря продовжує підвищуватися і становить 21-22°, що на 3-4° вище кліматичної норми на цей час і більше відповідає середині липня – маківки літа. Температура повітря вдень 26-28°, вночі 14-17°.


Смілянські поліцейські просять допомогти знайти злочинців

Працівники поліції встановлюють осіб, які в ніч на 9 червня скоїли розбійний напад на родину в селі Носачів Смілянського району. Як відомо правоохоронцям, у будинок до потерпілих проникло троє невідомих в масках та із застосуванням фізичної сили до потерпілих заволоділи їхніми грошима.


У Кіровограді смілянські веслувальники показали «клас»

Відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області з веслування на байдарках і каное. Виховані Смілянської дитячо-юнацької спортивного клубу «Локомотив» та ДЮСШ «Олімп» серед більш ніж 80 учасників із 5 областей України вибороли призові місця. Так, на дистанціях 500 м і 1000 м І місце посів Артем Ткаченко (вікова категорія 2000-2001 р.н.), ІІ місце – Олександр Васильєв (вікова […]


Смілянські оперативники затримали магазинного злодія

Крадіжку з магазину продавці не помітили, однак камери відеоспостереження все зафіксували. Продукти харчування чоловік приховав собі під одяг та спокійно вийшов з приміщення. За фактом крадіжки правоохоронцями відкрито кримінальне провадження, повідомляє сайт СК ГУНП в Черкаській області.


У Смілі привітали з професійним святом дільничних інспекторів

18 червня в Україні  відзначають День дільничного офіцера поліції. У Смілянському відділі поліції Головного управління національної поліції відбулися урочистості. Привітати представників цієї професії прийшли перший заступник міського голови Олексій Гончаренко, керуючий справами міськвиконкому Віталій Єфремов, керівництво району. Дільничні інспектори забезпечують порядок у місті та районі, вони найбільш наближені до людей, які мешкають у найвіддаленіших куточках, знають проблеми родин, як кажуть, […]


На Черкащині СБУ перекрила канал постачання зброї з району АТО

Співробітники Служби безпеки України ліквідували канал постачання зброї до Черкащини із району проведення антитерористичної операції. Двоє черкащан, які неодноразово перебували на Сході України, організували перевезення та продаж зброї і набоїв у регіоні. Правоохоронці затримали зловмисників після чергового повернення до обласного центру, в автомобілі вони виявили понад сто набоїв. Під час обшуків за місцем проживання торгівців […]


У Смілі поліцейські затримали двох грабіжників

Зловмисники пограбували місцевого жителя, заволодівши його велосипедом. Як з’ясувалося, таким чином нападники вирішили заробити гроші собі на випивку. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі.